Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok, még sosem csókolóztam, nem volt barátom. Mi lenne a gond velem?
Nincs veled semmi gond. A kép alapján helzes csaj vagy. De fiatal. Még bőven van időd.
Csak ne ribancosodj el és ne a Don Huant várd. Biztos találsy magadnak rendes srácot.
21F
Szerintem kifejezetten jó csaj vagy, szép arcú, alacsony, ami nekem nagyon bejön, bár én nem vagyok alacsony, nekem az ilyen kisebb termetű lányok jönnek be.
És nem azért mondom, mert hajtani akarok rád, jó néhány évvel idősebb vagyok nálad...
Ne is jöjj össze senkivel csak azért, hogy túl legyél valamin, várj egy megfelelőre és válogass, megteheted, időd még rengeteg van. Legyél igényes magaddal és másokkal szemben is.
20 éves korodig biztosan találsz valakit, addig még nem késő, sőt még 21-22 évesen sem maradsz le senkiről, bár vagy olyan szép lány, hogy pár év és tuti összejön valami jó :)
áá imádlak titeket :D most regisztráltam, ez volt az 1. saját kérdésem és máris imádom ezt az oldalt :D
18:18 hát ezzel a kommenttel bizony mosolyt csaltál az arcomra :D először azt hittem, kellene hogy ismerjelek, mivel Törpillának szoktak becézni, utána rájöttem,hogy csak épp kitaláltad a becenevem ;D
Szia. Nyugi, eljön majd a te időd is. ;) Tudod, a kapcsolat nem csak rajtad múlik, viszont a létrejöttében döntő szereped van. Ha tetszik valaki, akkor nyugodtan szemezz vele, legyél nyitott, ne félj. Egyébként egy számodra jóképű fiú még nem biztos, hogy olyan belsővel is rendelkezik, mint amilyet "szeretnél". :)
Egyébként én is szerbiai vagyok. :D 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!