Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves lány vagyok, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok, még sosem csókolóztam, nem volt barátom. Mi lenne a gond velem?

Figyelt kérdés
Vannak próbálkozók, de nekem egyik sem tetszik, és csak azért, hogy "legyen valakim", azért nem fogok összejönni velük. a legtöbb barátnőmnek már van kapcsolata. nem vagyok épp sovány, de szerintem ez nem ok arra,hogy ne találjak valakit. akik nekem tetszenek,azoknak én nem. lehetséges, hogy "még nem vagyok nyitott" egy kapcsolatra?
2011. dec. 22. 16:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
írd le a neved és bejelöllek facebookon ha tetszel!
2011. dec. 22. 17:00
 12/36 anonim ***** válasza:

nem... inkább gyorsan tölts fel egy képet ide

[link]

és ez kiírja a helyes linket alul

2011. dec. 22. 17:02
 13/36 anonim ***** válasza:
lehetséges h az utóbbi link jó
2011. dec. 22. 17:02
 14/36 A kérdező kommentje:
17:00nál asszem jó a link :P bocsi, de nem szeretnék arra az oldalra képet feltenni.... am meg 16:59 :D ez tetszett :DD valahogy úgy :P de azért nem várok hercegre ;P
2011. dec. 22. 17:09
 15/36 anonim ***** válasza:

Jó vagy így, ahogy vagy. Én anno egy szűz lánnyal jöttem össze, akinek semmilyen tapasztalata nem volt.

Kb. 8-10 évvel később elmesélte, hogy csókolózott pár sráccal. Elment randizni ismeretlen srácokkal és első randin smároltak. Mindketten fiatalok voltak és tapasztalatot akartak szerezni. Úgy éreztem, hogy egy utolsó ribancot vettem el.

Ne érts félre! Az nem zavar, ha nem én vagyok egy lány életében az első. De a csók is szex. És ezt érzelem nélkül a kurv*k szokták művelni.

A kis fénykép alapján megértem, hogy vannak próbálkozók. Türelem!

2011. dec. 22. 17:10
 16/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alapján édes vagy :)

Ugyan minek kéne neked minden áron kapcsolat? Legyél nyitott, közvetlen, de ugyanakkor büszke arra, hogy neked nem jó bárki. Én az ilyen lányokat szeretem.

(csók miatt meg ne aggódj, én is meg tudom egy kezemen számolni hányszor csináltam, de sose vették észre h nem lenék vmi gyakorlott :D fiúk meg főleg örülnek ha egy lány nem volt még mindenkivel)

17/f

2011. dec. 22. 17:11
 17/36 A kérdező kommentje:
köszönöm skacok, főleg az utolsó két kommentet! azt hiszem, óriási önbizalombombát kaptam most :)
2011. dec. 22. 17:14
 18/36 anonim ***** válasza:
A kép alapján teljesen rendben vagy! Az meg nem zavarna, ha nem csókolóztál még, én pl kifejezetten örülnék neki! ;)
2011. dec. 22. 17:17
 19/36 ca250fd válasza:
még csak 16 vagy , majd ha 20 éves korodba is ez lesz a helyzet majd akkor megengedheted magadnak hogy aggódj addig meg ne parázz
2011. dec. 22. 17:38
 20/36 anonim ***** válasza:
Tök hasonló helyzetben vagyok én is, azzal az egy kivétellel, hogy az utóbbi időben egyre többen érdeklődnek körülöttem, és ez önbizalmat ad!
2011. dec. 22. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!