Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már teljesen tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már kezd az agyamra menni a párom. Ha összeveszünk valamin, legyen az miattam, vagy miatta, mindig azt mondja, hogy én akarok vitát, én űzök sportot a veszekedésből. Ha elmondok neki valamit, ami bánt vele kapcsolatban, mindig azzal jön, hogy már megint veszekedni akarok. Azt mondja legyek türelmes, adjak neki időt. De nekem is van elég problémám, néha kiborul a bili, nem bírom folyton lenyelni a hülye dolgait. Ha meg megpróbálok vele nyugodtan, értelmesen, felnőtt ember módjára beszélni, jön megint a "te vagy a hibás, te akarsz veszekedni, én nem csinálok semmit" maszlag. Amiből elegem van. Ha miattam veszekszünk, akkor belátom, bocsánatot kérek. De ha ő a bunkó, nehogy már még ilyenkor is én pitizzek. Próbáltam szépen, finoman, keményebben is felléptem már, de semmi. Pedig ennek nem lesz jó vége, amit el is mondtam. Erre ő: Mit fenyegetsz? Na nekem ebből elég. Adjatok tanácsot. Szeretem őt, nem akarom elhagyni, kell lennie valami megoldásnak, hogy észhez térítsem. Fél éve együtt lakunk. Másfél éve vagyunk együtt.

Én 22/L Ő F/28

2011. dec. 22. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig jobb lenne elhagyni.

Én is egyedül vagyok már 22 éve és tök jól érzem magam. (LOL)

22/F

2011. dec. 22. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem keress érettebb gondolkodású lányt, v idősebbet esetleg!pl ha én szeretnék vkit, akk tuti nem esnék neki ilyenekkel.. 22/L
2011. dec. 22. 12:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lezbi, nem keresek lányt. Én vagyok a lány ebben a kapcsolatban...:)
2011. dec. 25. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!