Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így "gáz"? (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Mindenhol úgy látom a csókolózó párokat hogy a lány a fiú nyakát öleli át... Viszont az én barátom olyan magas hogy nekem úgy nem kényelmes...
Gáz ha csak a derekát, hátát ölelem át?
2011. dec. 22. 00:00
1/13 anonim válasza:
De legalább állva tudsz szopni!
2/13 anonim válasza:
Nem gáz, úgy öleld át, hogy kényelmes legyen :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Gondolom elsősorban ti is azért csókolóztok, mert nektek kellemes, ezért úgy csináljátok, ahogy nektek kényelmes :)
4/13 anonim válasza:
Semmi sem gáz, ami mindkét félnek kellemes. A kívülállók véleménye meg qrvára nem számít.
5/13 anonim válasza:
....:D jézusom... szex előtt is végigkérdezed majd az ismerőseidet, hogy más hogy csinálja, nehogy gáz legyen? Előbb töltsd be a 14et, aztán pasizz...:D
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Utolsó 16 éves vagyok....
Egyébként azért kérdezem mert az egyik ismerősöm beszólt emiatt...
2011. dec. 22. 08:26
7/13 anonim válasza:
De legalább ő eléri közben a fenekedet?? Mert ezt is szokták. S egyébként milyen feneked van? Mert a kerek kemény feneket jó igazán megfogni. S csókolózás közben el éred kényelmesen a sliccét, mert ha úgyse a nyakába van a kezed, legalább oda benyúlhatnál, hogy jobban érezze magát. De ugye ezt már próbáltad. ugye??
Hány éves vagy?
8/13 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam hogy 16....
2011. dec. 22. 08:31
10/13 anonim válasza:
ma 08:28 vagyok: látom, hogy írtad, de én is pont akkor írtam a válaszom így akkor még nem láthattam. De a többi kérdésre nem válaszoltál. Miért?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!