Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a legjob batanomnek az egyik baratja akivel ugy kavargatnak. De kozbe a fiunak en is tetszek mert tudtomra adta. Es a fiu hagyna a baratnomet csak azert h velem legyen. De hat a legjob baratnomtol vegyem el.hu mit tegyek?
Figyelt kérdés
--egy csaj--2009. máj. 19. 12:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem belegondolhatnál, mi lesz majd, ha miközben Veled "kavar", egy másik lánynak jelzi majd hogy tetszik neki, és ha hajlik rá dobva is vagy. Ezért kár felrúgni egy barátságot.
2/5 anonim válasza:
Velem is megtette ezt az egyik barátnőm és azóta nem beszélünk és már szakított a sráccal ráadásul nem is voltak együtt sokáig. Nem hiszem, hogy egy akármilyen srác megérné. Nem hiába mondják, hogy a fiúk jönnek, mennek, de igazi barátra nehéz szert tenni. Viszont, ha neked ezen még el kell gondolkodni, akkor szerintem már baj van a barátságotokkal.
3/5 A kérdező kommentje:
nincs baj a baratsagunkal tokeletesen meg ertjuk egymast ...mint a tesverek minden nap egyut vagyunk ...es hat valahogy nem tudom vele ezt meg tenni.nem fogom felrugni a 6 eves baratsagot..
2009. máj. 19. 20:32
4/5 anonim válasza:
Azt nagyon jól teszed, és szerintem a barátnődet is fel kellene világosítanod, hogy milyen is a barátja. Ha tényleg olyan jó barátok vagytok, akkor meghallgat és ha okos lány, nem foglalkozik többet vele. Sok sikert, remélem minden jóra fordul!
5/5 A kérdező kommentje:
Meg beszeltuk de o folytasa tovabb..nah hat o tudja en nem szolok bele mert nem hianyzik hogy ezert tonkre menjen egy joo par eves baratsag..
2009. máj. 20. 13:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!