Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
A párom másfél év után szakitott velem, mert elbizontyalanodtam egy ideje az érzéseimben(szerettem, de valami mégis más lett), és azt mondta ez neki sok volt, és rájött, hogy már nem szerelmes belém. Hétvégén még semmi baja nem volt, nem is elmítette, hogy így érez. Szerintem akkor még nem érezte ezt. Nagyon nehéz nekem elképzelni, és feldolgozni, ugyanis annyira szerettük egymást, egymás mindenei voltunk. Kérdeztem, hogy lehet, hogy 2 hónap múlva megbánod? Aztmondta semmi sem lehetetlen de jelenleg így érzi jónak. Mert már nem úgy tekint rám mint akivel együtt lenne. Hogyan éljem túl? Hogyan viselkedjek vele? El tudnám valahogy érni, hogy gondolja át alaposabban ezt az egészet?
L
apám mondá: nőre, buszra nem várunk, mert mindig jön a következő...
alakítsd a mondást ahogy akarod
Barátokkal legyél, ismerkedj új emberekkel, foglald le az agyad... ha akarsz írj.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!