Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
1 hónapja megismertem egy fiút közös ismerősök által..híresnek számít (rappel), amit igazából jóformán lesz@arok, nem szeretem ezt a műfajt sem, és nem is érdekel, hogy őt ismerik, de napról napra többször olyan dolgokra utal, hogy őt ismerik és megkaphat bárkit stb stb.. amit már nagyon unok, célzom is rá, hogy engem nem érdekel a zenéje (helyesebben fogalmazva a vele járó népszerűség, és hogy hányan jelölik be, milyen kurv@s leveleket kap különböző ajánlatokkal). Próbálom benne látni a hétköznapi embert, de már szinte csak ez a téma egyébként nagyon szimpatikus kedves pasi, de ez borzasztóan idegesít és hiába mondom neki, hogy engem hidegen hagy. Más probléma nincs vele, de ez már kiborít. Mit tehetnék ennél többet?2011. dec. 7. 05:57
1/3 DiMalto válasza:
Megszoksz vagy megszöksz.......szerintem az utóbbi a reálisabb döntés.
2/3 anonim válasza:
Kezd eluralkodni rajta a hírnévvel járó "gigantikus ego" ami később, ha nem tér(ítik) észhez akkor még jobban el fog harapózni és gond nélkül meg is fog csalni akár, mondván ő megteheti...
3/3 A kérdező kommentje:
hm, elgondolkodtató, de az a baj, hogy ezen kívül nincs baj vele (eddig) de akkor nem csak szerintem "szakító ok".. köszönöm!
2011. dec. 7. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!