Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért? lent
Szerintetek ez miért?:
Egy lánnyal már beszélek kb 3hónapja és már ismerjük egymást mert sok mindent kitárgyaltunk és mondta párszor hogy ö idösebb pasikra bukik (18/19) én pedig csak 16 és ö is
de amikor kérdeztem hogy töle hogy érdemes próbálkozni akk úgy válaszolt h pl:hívj el enni vagy csak sétálni egyet vagyis ez reményeket keltett bennem merţ olyan volt mintha rám mondta volna csak nem kérdeztem meg mert próbálom barátként nézni rá csak néha nem tudok de néha annyira kiábrándító tud lenni hogy nem,mond semmi értelmeset és mások meg mesélik h mik voltak vele suliban vagy itt ott meg egyhelyre járunk builzni és rossz nézni hogyha valaki ráhajt tudom hogy nincs hozzá közöm meg sosem,jön össze senkivel megha valami bántja akkor egyböl nekem szól.
Legközelebb próbáld meg mondatokba tagolni a kérdésedet, mert így eléggé úgy tűnik, hogy egy traktornak több esze van, mint neked.
Amúgy meg csak játszik veled a csaj, tipikus hülye p!csa.
Szerintem azért, mert
A. ő nem mondja mit akar igazán
B. te nem tudod mit akarsz igazán.
Majd legközelebb úgy írom.:D
de öt nem úgy ismertem meg hogy bármi szándék lenne benne.
Igazából ö a leg egyszerübb ember akit ismerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!