Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy idegbeteggel jöttem össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

$zabessz kérdése:

Egy idegbeteggel jöttem össze mit csináljak?!?

Figyelt kérdés
Először tök aranyos volt de aztán egyre jobban olyan lett mint egy nem normális idegbeteg.Már-már nem merek szakítani se vele félek h megöl (Jo lehet h túlzásba viszem de tényleg félek). Könyörgöm segítsetek h mit csináljak mert én ilyen emberrel nem tudok párkapcsolatba élni =//
2011. dec. 21. 14:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
lány vagy?
2011. dec. 21. 15:05
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát minél hamarabb megakarok szabadul ettől ahogy te mondtad "remek" kapcsolattól...
2011. dec. 21. 15:06
 13/29 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok
2011. dec. 21. 15:06
 14/29 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. dec. 21. 15:07
 15/29 A kérdező kommentje:
Miért érdekel de ha nagyon akarod tudni 15
2011. dec. 21. 15:09
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

Hát ez jó..

Nem kéne pasizni 15 évesen és nem lenne ilyen baj..

Kérd a szüleid segítségét, kislány vagy, nem tudom kivel álltál össze, illetve azt, hogy eltúlzod-e a dolgot de próbáld meg megoldani valakinek a segítségével.

2011. dec. 21. 15:13
 17/29 anonim ***** válasza:

Para.... Bízom benne, hogy nem az én barátom írta ezt....! XD

Én is ilyen vagyok sajnos, egy idegbeteg nőszemély, amit nem tudom, hogy eltanultam-e vagy genetikai öröklésből származik. Szerintem ezt meg kéne tudnotok mindketten.

Üljetek le, mondd el neki, mi bánt, hiszen nem éri meg egyből szakítani, úgy, hogy nem dumáltátok meg a dolgot. Ha akkor is idegbeteg lesz, próbáld meg azt, hogy megöleled és valahogy lehiggasztod. Ha az sem megy, akkor két választásod van: vagy szakítasz vele vagy pedig ha nagyon szereted, elmész egy pszichológushoz és elmondod neki, mi történt, majd elviszed a párodat hozzá. Netán azt is csinálhatod, hogy írsz nekem egy üzit, elmondom, hogy nálam mi szokott beválni meg ha gondolod, felveheted a kapcsolatot a barátommal, ő is elmondja szívesen, hogyan higgaszt le engem. (Nyugi, nem pofoz fel meg semmi ilyen. :D)

Remélem, minden megoldódik. :)

18/L

2011. dec. 21. 15:13
 18/29 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy lány vagy. Akkor meg végképp írj, ha gondolod. Mármint nekem. Elég hosszú lenne itt elregélni a dolgokat.
2011. dec. 21. 15:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Szakíts vele, lehet hogy nehéz, és ijesztő de meg kell próbálni és ha megfenyeget vagy valami jelentsd a rendőrségen, nem tudsz mit csinálni.
2011. dec. 21. 15:23
 20/29 A kérdező kommentje:
tüp köszi írtam is :D :)))
2011. dec. 21. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!