Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idegbeteggel jöttem össze mit csináljak?!?
Hát ez jó..
Nem kéne pasizni 15 évesen és nem lenne ilyen baj..
Kérd a szüleid segítségét, kislány vagy, nem tudom kivel álltál össze, illetve azt, hogy eltúlzod-e a dolgot de próbáld meg megoldani valakinek a segítségével.
Para.... Bízom benne, hogy nem az én barátom írta ezt....! XD
Én is ilyen vagyok sajnos, egy idegbeteg nőszemély, amit nem tudom, hogy eltanultam-e vagy genetikai öröklésből származik. Szerintem ezt meg kéne tudnotok mindketten.
Üljetek le, mondd el neki, mi bánt, hiszen nem éri meg egyből szakítani, úgy, hogy nem dumáltátok meg a dolgot. Ha akkor is idegbeteg lesz, próbáld meg azt, hogy megöleled és valahogy lehiggasztod. Ha az sem megy, akkor két választásod van: vagy szakítasz vele vagy pedig ha nagyon szereted, elmész egy pszichológushoz és elmondod neki, mi történt, majd elviszed a párodat hozzá. Netán azt is csinálhatod, hogy írsz nekem egy üzit, elmondom, hogy nálam mi szokott beválni meg ha gondolod, felveheted a kapcsolatot a barátommal, ő is elmondja szívesen, hogyan higgaszt le engem. (Nyugi, nem pofoz fel meg semmi ilyen. :D)
Remélem, minden megoldódik. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!