Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon visszajön hozzám?

Figyelt kérdés
Másfél honapja költöztünk össze a barátnőmmel, Én (F.29) elég sokat változtam az Ő (N.22) kedvéért, de Ő nem veszi a fáradságot, hogy változzon és elég sűrűn veszekszünk kisebb-nagyobb dolgokon és persze mindent rám hárít, hogy mindennek én vagyok az oka. Azt elismerem hogy nem vagyok túlságosan hidegvérű természet a múltamból kifolyólag, és ő ezt tudja miért. Tegnap pedig fogta magát és hazaköltözött, mondva hogy neki idő kell. De megőrülök ettől a bizonytalanságtól, mert fülig szerelmes vagyok belé és tudom hogy ő is szeret.
2009. máj. 19. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Te változol a kedvéért, és ő nem változik a tiedért, ez most h van?! Egy kapcsolat 2 emberen múlik, a párod elmenekült a megoldás előtt, vagy csak a fiatalsága miatt nem veszi komolyan az együttélést és az azzal járó felelősséget. Nem szaladhat mindig anyucihoz ha problémátok van! Sztem ijeszd be ha továbbra is ezt csinálja akkor vége lesz, bár sztem nagyon jól tudja h szereted őt, talán jobban is mint ő téged, lehet úgy van vele, h majd jössz hozzá pitizni h jöjjön vissza hozzád. Ijeszd be, ha szeret tényleg az agyához kap hazajön hozzád átbeszélni a dolgaitokat.
2009. máj. 19. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát mindaddig vállalni kell mindent, mert egy embert akit a szívünkbe fogadtunk, azért felelősséggel tartozunk, míg csak bírjuk. Küzdeni a végsőkig, és ha úgy sem megy, akkor szeretve elengedni, de bátortalanul nem a szeme elé állni, az már maga a bizalomhiány, bármi is történik két ember közt, mindig kell tudnunk a másik szemébe nézni és úgy elmondani a problémákat, nem meglógni a felelősség alól.
2009. máj. 19. 08:42
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Mi az, hogy Te már sokat változtál a kedvéért? Nem azért szeretitek egymást, mert olyanok vagytok amilyenek? Ha megváltozol, már nem leszel önmagad szerintem, és fordítva is így gondolom.
2009. máj. 19. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
szia!én a helyedben nem futnék hozzá még ,megvárnám tényleg mennyire vagyok neki fontos mennyire vagyok a szívében ha nem jön akkor sosem szeretett annyira mint te őt.ez látszik abbol is ,hogy te változtál ő meg nem.szerintem nem változni kell hanem összehangolódni.mindenki enged elnézi a másik hibáit hisz szereti és nekem ésa másik nak is ugyna úgy vannak olyan dolgai amit estleg a másik félnek nem tetsző ehhez kell az idő és a szerelem hogy legyőzzétek ezeket.várnék a helyeden 1.2 hetet többet nem. utána meglátogatnám és elbeszélgetnék vele,a viselkedésére is kitérnék és ha nem hajlandó közös nevezőre jutni vagy duzzogna ,akkor sajnos meg kell tanúlni elengedni is.remélem sikerűl neked!
2009. máj. 19. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos minden attól függ, hogy mit kifogásoltok egymás viselkedésén. Lehet hogy ő tényleg úgy érzi, hogy valamivel megbántottad, és ezt még nem hoztad helyre teljesen. Mondjuk a kis lépéseidet, ha tényleg tettél, akkor értékelhetné. Van egy gyanús mondatod, mi az hogy nem vagy hidegvérű??? ez mégis mit takar? :)

Biztosan szeret téged. Te is esetleg próbáld máshogy is kimutatni mint eddig, hogy szereted. egy romantikus film sokat segíthet ötleteket szerezni.

2009. máj. 19. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"Én (F.29) elég sokat változtam az Ő (N.22) kedvéért, de Ő nem veszi a fáradságot, hogy változzon és elég sűrűn veszekszünk"

(1) Változol a kedvéért --> súlyos, bukást jelentő hiba

(2) Ő persze hogy nem alkalmazkodik hozzá, mert nem becsül sokra, ugyanis te "változol a kedvéért"

(3) Sűrűn veszekedtek --> vagyis nem vagy számára annyira vonzó, hogy apróságokon túltegye magát, sőt, a jelenlétedben ingerlékeny, azaz: a kritikus szint alá csökkent az irántad érzett vonzalma.

"neki idő kell" nőnyelven azt jelenti, hogy sajnos elege van belőled.

"tudom hogy ő is szeret" --> sajnos már nem.

Ha a nő veszekszik, ha durcáskodik, ha kritizál, ha "időt kér", ha "furcsán érzi magát", ha "rossz kedve van" stb., az azt jelenti, hogy a vonzalom, amit irántad érez, a kritikus szint környékén van és kezd az alá bukni. Ha a nő érdeklődése messze a kritikus szint felett van, akkor boldog, vidám, nagyvonalú, nem ingerült, nem érzi magát furcsán, nem töpreng az élet értelmén, nem veszekszik apróságokon. Az egyik dolog, amivel el lehet veszteni a nő érdeklődését, az a férfiatlanság. Erre példa az, ha "változol a kedvéért", értsd: úgy értelmezed a helyzetet, hogy ő a díj, amiért te versenyzel és nem fordítva. A nők azt a férfit tisztelik, akinek a kegyeiért küzdeni kell. Fordítva a dolog nem működik.

2009. máj. 19. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!