Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon visszajön még hozzám?
A barátnőm elment a barátnőivel egy hétre Spanyolországba, elengedtem, mert bíztam benne, míg ott volt beszéltünk is, minden rendben volt, aranyos volt. Aztán hazajött, mikor először találkoztunk eljött hozzám, beszélgettünk, de egyszer sem mondta, hogy szeretne, hogy hiányoztam volna neki, erre ma előáll azzal, hogy már nem érzi azt, mint a kapcsolatunk elején, hogy Spanyolországba jó volt neki igazából egy kicsit egyedül. Próbáltam erős maradni, de a legszívesebben elsírtam volna magamm, nagyon szeretem, és alig tudtam mondani neki valamit, minden szó bennemragadt, leblokkoltam. De ezt meg is érteném, de a mondandójába valahogy belecsempészte a "szüneteltessük" szót. Közbe folyton ölelgetett és mondta, hogy nagyon szeretné, ha továbbra is jóban tudnánk maradni. Ez mit akart jelenteni? 10 hónapos kapcsolat.
én 18/F, ő 17/L
Ne legyen igazam, és nem akarlak megijeszteni, de szerintem füst...
Mindenképp hagyj neki pár napot, hogy átgondolja a dolgokat... Lehet, hogy hasznos lenne, ha ritkábban keresnéd mint egyébként, hadd kezdeményezzen újra ő ha akar tőled valamit, úgyis keresni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!