Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon mit érez irántam? 16L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érez irántam? 16L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és járok egy bizonyos közösségbe, hagyjuk hogy milyen, nem akarom hogy felismerjenek, egy sport. Van egy srác, fiatalabb nálam, kb 13 éves. Normális, meg minden, de jóval fiatalabb. Nem érdekel, jól elvagyunk, kb ilyen barátok szinten, meg van egy lány, vele egykorú, akibe bele van esve, "jártak" is, de most vége lett... Panaszkodik, hogy hiányzik neki, meg minden, meg hogy jobb, ha nem is látja, de emellett meg tök furán viselkedik. Nagyon közel jön, ha mellettem ül rámdől, stb.. Ez nem zavar, barátok vagyunk, oké, csak nem akarom, hogy többet gondoljon, mert én nem szeretném. Nem akarok bunkózni, de nem érzem úgy, hogy olyan jeleket adnék, amiből az jönne le neki, hogy nekem nem közömbös. Néha viszont mégis úgy viselkedik, odajön, ha ketten vagyunk, vagy ha csinálok valamit egyedül, akkor odajön, próbál "odaráncigálni" a többiekhez, ilyenek. A kiscsaj akivel együtt voltak, mondta, hogy állítólag mindig rólam beszél, vagyis mikor dobta, kérdeztük, hogy miért, meg hogy legalább beszéljék meg, hogy mi a baj, és akkor mondja, hogy most nem azért, de mikor együtt vagyunk, akkor is mindig rólad beszél. Úgy egyébként nem találkozunk sokat, de jól elvagyunk, talán jobban is velem, mint a többiekkel, van még egy valaki, aki sokat van az adott sportolási helyszínen, így vele is sokat találkozik, meg nekünk mond el mindent, a többieknek nem, mert pletykálnak, mi meg meghallgatjuk, szóval így kettőnkkel van jóba, de én úgy érzem, hogy valahogy furán viselkedik velem. Mit tegyek, hogy ezt elfelejtse? Lehet, hogy nincs semmi, de nem is szeretnék eljutni odáig, hogy kellemetlenség legyen belőle.
2011. dec. 20. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:

először is:13 évesen mekkora nőcsábász

másodszor:csak akkor mond neki hogy csak barátok vagyunk ha meg akar csókolni vagy ha neked az is határ eset hogy puszil akkor szólj rá,addig folytassátok azt amit eddig

14/F

2011. dec. 20. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát a frissen szakított emberekkel(egyedekkel) vigyázz mert ha még nem is hasonlítasz az exére akkor is veled próbálja majd pótolni a hiányt..:/ Átölel,puszilgat ,leginkább magáról és az elrontott életéről lesz szó.Jobb ha nem törődsz vele sokat ha ilyen.Mert csak magát látja és nem téged.

De ha ez a srác a kisebb százalékba tartozik, akik nem csinálják ezt, akkor talán szerencséd van.(:

2011. dec. 20. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nőcsábász, csak egyetlen fiú egy elég nagy lányközösségben... Elég sok korabeli rá van cuppanva, mi meg ketten normálisan viselkedünk vele, gondolom ezért lóg inkább velünk... Oké, akkor addig hagyom, csak tényleg nem akarom, hogy ebből probléma legyen.. Köszi:)
2011. dec. 20. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Meghallgatom szivesen, meg próbáltunk is segíteni, hogy beszéljék meg, de úgy látszik, nem volt hosszútávon hatásos az a bizonyos dumcsizás...
2011. dec. 20. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez ne érdekeljen.Nem a te dolgod.Próbáltál segíteni a lelkén, nem sikerült.Ez nem egyszerű ha ő egyáltalán nem akarja.
2011. dec. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!