Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon érez valamit irántam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez valamit irántam? Lentebb!

Figyelt kérdés
Az utóbbi háromnegyed évben beleértve a nyári szünetet is ez a fiú elég sok figyelmet szentelt nekem! mármint például a hittantáborba állandóan mellém ült, de minden haverja szeme láttára, meg mintha a perverzióját töltené ki rajtam! gyakran hozzám ér, néha olyan helyeken is. minden barátja azt mondja hogy bejövök neki, de én valahogy nem tudom elhinni, mert a legutóbbi discón(kizárólag iskolai) is nem engem kért fel először táncolni, hanem egy másik lányt akivel kb 15-20 percig táncolt és ez engem nagyon zavart utána még más lányokkal is táncolt, engem is beleértve és utána minden kezdődött elölről az egyik osztálytársam ő is fiú mindig elkísér a boltba és mostanában ez a fiú(akiről az elején írtam) is elkísér minket! Nem tudom mit gondoljak! Amúgy a fiú nagyon kiszámíthatatlan és nagyon hasonlít rám természetileg mégis fogalmam sincs mit gon igazából! A hasonló emberek vonzzák egymást avgy inkább taszítják?
2010. dec. 14. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

En is jartam igy... Jol ertem, hogy fogdosott?

Ha igen, akkor szerintem csak "melegen tartja" a tuzet, hogy ha mas nem lesz, te is jo leszel... felejto... :(

2010. dec. 14. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán, csak egyszer? De nem komolyan csak éppen hozzám ért. Mármint azért gondolom hogy nem lehet olyan perverz mert keresztény családból származik és egyenlőre úgy vallja, hogy ezt az életformát szeretné követni! Szóval nem tudom ?
2010. dec. 16. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi! Segítettél! olyan mintha játszanák egymással(gossir girl XD), de nem hagyom hogy kihasználjon!
2010. dec. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!