Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon bejön, rá is írtam facen és jót beszélgettünk, kérdezősködtem róla, és fölvetettem, hogy máskor folytathatnánk, amire azt mondta, hogy jó. Azóta arra várok, hogy ő rám írjon, de ez kb. 1 hete volt, és egy csomószor fenn van, én is de nem ír rám.... miért? akkor ez biztosan nem kölcsönös??? :S2011. dec. 20. 18:27
2/8 A kérdező kommentje:
de miért ne merne? nem volt elég egyértelmű, hogy bejön?
2011. dec. 20. 18:30
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak a fiúnak kellenek kezdeményeznie ha akarvalamit!Szerintem nem akar tőledsemmit nyilván ezért nem ír!Én is vóltam már igy és a végén kiderűlt hogy nagyívből levagyok szarva!De írogathatsz neki egy próbát megér utána hátha ír magától ha meg nem akkor ennyi...
4/8 anonim válasza:
Ezek szerint nem. A mai pasik már félénkek. Ha 1x ráírsz nem halsz bele. Ha tényleg nem mert akkor látni fogja biztosan bejön neked, ha meg nem érdekled őt legalább megtudod és kész. :D
5/8 anonim válasza:
két lehetőség van:vagy nem mer írni vagy nem jutsz eszébe.ha nem mer írni írj rá!ha elfelejtett, nem jelenti azt, hogy nem bír téged.olyankor kell elcsavarni szépen a fejét!ráírsz, és elbűvölöd: ).nem kell ahhoz neki írnia.de ne is beszélgessetek minden nap!nincs is rá szükség.te írj rá az elején, két-három naponta, aztán majd ő fog rád írni, ha már kiváncsi lesz rád: ).lehet, hogy a multkori beszélgetésnél, nem mutattál neki olyat, amire felkapná a fejét.nézd meg a facebookját, mi az ami őt érdekli, és beszélgess arról.pl.:ő szereti a led zeppelint, vagy valamilyen olyan zenét, amit te is.kérdezd meg tőle, milyen zenéket szeret, aztán amikor mondja, hogy szereti a led zeppelint, táltsd el a szád, és mondd hogy te is nagyon szereted, és kezdjetek el arról beszélni: ).
6/8 anonim válasza:
Hát annyira nem kölcsönös,ha nem ír.
Arra,hogy olyan fatökű legyen,hogy ne merjen írni kevés az esély,ha mégis,akkor jobb is hogy nem beszélsz vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Meg mindig az van, hogy én kérdezgetem, de ő sosem kérdez vissza.... ha én nem kérdezek meghal a beszélgetés....
2011. dec. 20. 19:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!