Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire jó a facebookon nyáladzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó a facebookon nyáladzás?

Figyelt kérdés

"Nagyon Nagyon Nagyon szeretleeek♥♥♥♥♥♥

Mindennél Jobban*-*♥♥♥♥♥♥

7 hónapja a világon mindennél jobban kincseem *-*♥♥♥♥♥♥♥

Örökre veled egyetlen kincseem*-*♥♥♥♥♥♥♥♥

Örülök hogy tetszik a kis ajándék neked:$♥♥♥♥♥♥

Nagyon Nagyon Szeretleeek mindennél jobban kincseem*-*♥♥♥♥♥♥♥ "

És ez dózisokban minden nap. Miért jó ez? örülök hogy szeretik egymást, de nem lehetne ezt egymás közt? :D Jó lenne ha nem spamolnák tele az üzenőfalam xD :D

2011. dec. 20. 16:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Senki nem mondhatja meg, de véleményem szerint ezt lehet privátba is üzenni, nem úgy hogy mindenki lassan. Ez olyan mint orrba szájba smárolni a buszon. Senkit sem érdekel, ennek nem ott van a helye. És szerintem ez már a nem normális kategória, és egyáltalán nem örülnék neki... Sokkal többet ér ha az embernek mondják.
2011. dec. 20. 16:30
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem van barátom.. és szeretem nagyon.. mégsem nyáladzunk! Engem még az idegesít,amikor bejelölik magukat,h ők most pécsen vannak egy kávézóba és éppen smárolnak...
2011. dec. 20. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Te pedig bárkit letilthatsz aki idegesít.
2011. dec. 20. 16:36
 14/17 anonim ***** válasza:
A kérdést úgyis feltehetted volna hogy "Mire jó a facebook?" és erre lett volna a válasz hogy "nyáladzásra"
2011. dec. 20. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Mire jó a facebook?
2011. dec. 20. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez a külvilágnak szól hogy lássa mindenki milyen k.va tökéletes a kapcsolatuk :D De én már láttam pár ilyen külsőleg tökéletes kiírást és tudtam hogy közben a pasi győz félrelépni... Nem írni meg mondani kell a dolgokat hanem bizonyítani, hogy szeretjük a másikat.

De ez még a jobbik verzió. Az rosszabb szerintem amikor a 13-15 éves kis ribi korosztály félpercenként közli velünk hogy éppen mit csinál. A Berúgásuktól kezdve a WCzésig mindent közölnek, 3 percenként.... az kiakasztóbb :D

Én törlöm az ilyen ismerősöket a p.csába.

23/l

2011. dec. 21. 08:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Arra jó, hogy egyes emberek szeretnek villogni a külvilág felé és ilyen téren sem hagyhatják el ezt... még mindig nagy divat a tükör előtt pózolás is. Nekem konkrétan hányingerem van az ilyen dolgoktól, mert akármennyire is közeli ismerős, telibe sz@rom azt, hogy kit mennyire szeret, nem a másikra tartozik. A mai világ eléggé elkorcsosult, szóval már semmin se lepődök meg.
2011. dec. 21. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!