Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már régóta ismerek. Eleinte nem éreztem iránta semmit, barátok voltunk. Közben neki is lett kapcsolata meg nekem is, de úgy hozta a sors, hogy most mindkettőnknek nincs senkije. És nekem jó ideje tetszik is. Próbáltam célozgatni rá, de nem volt hatásos. Aztán egyik nap rákérdeztem, hogy lehetne-e több, de nem kaptam rá konkrét választ, csak egy talánt. Néha úgy érzem ő is kedvel, néha azt, hogy nem. Azt mondta, most nincs sok ideje ,mert vizsgaidőszak van. Nekem is az van. Azt beszéltük meg, hogy utána megbeszéljük mi legyen. Nem értem, ez azt jelenti, hogy lehet valami belőle, és érdemes rá várni, vagy csak finoman így akart elküldeni?
2009. máj. 18. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
ez egy tipikus helyzet :) bár , ha komolyan veszi a tanulást nem biztos ,hogy lerázás. Viszont , ha közben jár bulizgatni stb... akkor ez egy kemény agy húzás ...
2009. máj. 18. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok már sulis, de ha tetszik egy férfi, mint most is,vagy legalább kicsit is lázba jövök tőle akkor ő az első.. Meg különben is sajnos sok az olyan kapcsolat ahol a felek napi max fél-1 órát taliznak, nem hiszem hogy bárki is ott ül napi 10 órát a füzetei könyvei felett.. ugye te sem hiszed ezt el? Szóval ha nekem mondod ezt, és tetszel, akkor rögtön mondom hogy próbáljuk meg persze.. de ha nem tetszel, mivel én sem merném sajna megmondani nehogy megbántsalak meg tönkretegyem az addigi jó viszonyt, biztos húznám a dolgot, haladékot kérnék hogy később még térjünk vissza rá. később meg megmondanám van már más. Szóval sztem biztos lerázás sajna. De adok egy tippet: ne keresd a lányt most sokáig. Ha valamennyire is megdobbantottad a szívét ő fog neked írni hidd el!
2009. máj. 18. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!