Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én tehettem arról, hogy szétmentünk a barátnőmmel? Ha igen, akkor mit rontottam el? (21/F)
Tavaly nyáron egy új társaságba mentem és megismerkedtem egy lánnyal aki nagyon bejött nekem. Úgy láttam rajta,hogy tetszek neki, jót dumáltunk,megvolt közöttünk az összhang. Másnap elkértem a havertól aki beszervezett, és elkértem a lány telefon számát, elhívtam randizni, itt rengeteget beszélgettünk, úgy vettem le, hogy ő is vonzódik hozzám. Az elkövetkező héten kb. 2x-3x megismételtük a randit, jól éreztük magunkat.
A hétvégén elmentünk egyik közös lány ismerősünk születésnapjára. Az este mindenki jól érezte magát, felszabadultak voltunk,mulattunk. Ezen az estén csókoltam meg először, tehát elmondhatjuk, hogy "összejöttünk".
Mindezek után minden nap találkoztunk hol a csapattal együtt, hol csak kettesben. Nem tudom mi lehetett az ok, de 2 hét elmúltával, mikor megcsókoltam, megöleltem nem láttam rajta,hogy jól esik neki/tetszik neki, ha rákérdeztem,h mi a baj a szokásos válasz ez volt:"Semmi!" Mivel a legjobb bnője,azt mondta nekem,hogy még szűz a bnőm, ezért nem nagyon erőltettem a szexet, sem a témáját. Pár héttel később azzal állt elém,hogy "tartsunk szünetet",majd rá egy napra szakított velem, azt mondván,hogy nem vagyok elég rámenős.
Kérdeztem haverokat,hogy mit tehettem volna,de nem lettem okosabb.
Szeptemberben rám írt,hogy próbáljuk meg még egyszer. Én belementem, elhívott a születésnapjára, elmentem és ott volt az új pasija, azt hittem felrobbanok és otthagytam őket. Hogy miért tette velem ezt máig sem értem, de lehet,hogy nektek van ötletetek (főleg a lányoknak, hiszen a saját nemüket csak ismerik:D).
Ha mindezt elolvastad köszi már akkor is, ha nem kommentálod.:)
Ez esetben nem érzed magadat elég érettnek, hogy utódot nemzzél, és csak a vasat tartod melegen hogy ha eljön az idő, megtörténjen.
Nem azt mondom hogy szellemi szinten semmi nincs egy kapcsolatban, csak azt hogy ez bármi nemű kapcsolatban fellelhető, az hogy miért az ellenkező nemet választod, biológia.
Ami persze nem baj, mert csodálatos!!:D
Szerintem egyértelmű, hogy a barátnőd miatt mentetek szét. Azt akarta, hogy legyél rámenősebb - akkor miért nem volt képes megszólalni és megmondani?? Vagy legalább jelzéseket küldeni, hogy rájöjj...
Kommunikáció is létezik a világon. Nem vagyunk egyformák, nem találhatjuk ki a másik fél minden rejtett gondolatát... Főleg, hogy szűz volt a lány. Én 4 hónapig vártam a szeretkezéssel, miután összejöttem (szűzen) a barátommal. Ha az első hetekben rámenős, akkor nagyon kellemetlenül éreztem volna magam. A te ex-barátnőd ezek szerint másképp gondolkozik, de akkor valamilyen módon közölhette volna veled...
Szerintem minden lány mást vár,de pl. ha én lettem volna, nagyon nem díjaztam volna ha rámenős vagy. Nekem kell jónéhány hónap, h meglegyen az érzelmi alap.
Egy srác jó ha tudja mit akar és határozott, de ha nem bír várni én elzavarom melegebb égtájakra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!