Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés
Elsősorban awal kezdeném , hogy lány vagyok.A külsőmért nem panaszkodhatok ( nem akarok nagyképűnek tünni , de tényleg igy van ) általában kedves , vicces vagyok. Van amikor hisztizek , morrogok , néha még káromkodok is amikor nem sikerül valami ( de erre nem vagyok büszke ) . Szeretek a kőzéppontban lenni. Olyan osztályba járok , amelyben a tanulók 70%-nak van barátja, barátnője.Csak azoknak nincs akik pl. "csúnyábbacskák , butusok" stb . Eddig csak két barátom volt amelyekből az egyikkel volt komoly a másikkal meg olyan..nem is tudom, hogy mondjam.." komolytalan" a kapcsolatunk.Ez is körülbelül 2 éve volt.Mindenki azt mondja rólam , hogy pasizós csaj vagyok..nemtudom , hogy ezt , hogy értik..de én szerintem nem vagyok az!A fiuknál nem én szoktam kezdeményezni , visszahúzodotabb tipusú vagyok , ha fiukról van szó. Most meg mikor bele éltem magam abba, hogy nekem nem lesz senkim..meg ismertem egy fiut..Nem ebben a városban lakik (9 km távolság).Rengeteget beszélgettünk.Aztán elhivott korizni (nem randi!)engem meg a barátnőm (mert őt is imeri).Először amikor elhivott el is mentünk , de sajnos annyian voltak , hogy nem találtuk meg egymást. Aztán elhivott még egyszer , de akkor már beszélgettünk is ( nem sokat , de azért beszélgetésnek lehet nevezni azt is ). Nekem nagyon tetszik a fiu..főleg úgymond a belsője..kivülről nem egy szépség szalon, de azért szépnek lehet nevezni..a barátnőm is nagyon hajt a pasira..nyomul meg minden..és a multkor ezért össze is vesztünk..és avval jött nekem , hogy ő már rég óta ismeri a fiut és száljak le róla..én mondtam, hogy nem az számit, hogy ki ismerte hamarbb , hanem , hogy kivel szimpatizál..persze ő ezt nem értette meg.. de végül kibékültünk , mert mindketten tudjuk , hogy nem érdemes kockára tenni a barátságunkat egy fiu miatt..a fiu mondta a barátnőmnek , hogy aranyos , jókat dumál vele meg azt hiszem azt is mondta , hogy szép..nekem meg mondta hogy kedves vagyok, szép , meg face'n megirta , hogy tetszek neki..A barátnőmnek előre a fiu nem tetszett..akkor kezdett el tetszeni neki is amikor nekem..és mindik keresztbe tesz , hogy ne tudjak valamit csinálni " kettesben" a fiuval.Szándékosan teszi ezt?A fiu meg kit akar? ( A barátnőm iszonyúan nyomul rá és ezt szerintem a fiu is észrevette..)
2011. dec. 19. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
tl;dr , terhes vagy
2011. dec. 19. 19:09
 2/2 WhiteLabel ***** válasza:
ezt beszéld meg már velük, itt senki nem gyógyítja az agyadat kézrátétellel.
2011. dec. 19. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!