Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném hinni, hogy van egy lány, aki rám vár, hogy rátaláljak és meghódítsam, de már egyre nehezebb és egyre kevésbé hiszem, hogy létezik Ő. Van más is, aki így érez, hogy hiába minden próbálkozása, mégsem találja a párját és el van keseredve?
ma 02:38
Igen, tapasztalom, hogy nem keresett a magamfajta fiú a mai lányoknál. Sajnálom, hogy nem tudok igazán férfias állat lenni, nem vagyok egy érzéketlen, erőszakos, mindenkit semmibe vevő figura.
35 évesen jó lenne egy 22 essel hancúrozni, mi? :P :D
a whiskys voltam (szimpátia ellőve, gondolom..)
"35 évesen jó lenne egy 22 essel hancúrozni, mi? :P :D"
Igen.
"a whiskys voltam (szimpátia ellőve, gondolom..)"
Nem. :)
"sajna nagyon kevés no tudja megbecsulni azt ha a férfi oszinten kedveli,szereti...Ërtem? :)"
De a Kérdezőnek csak egy ilyen kell. A nagyon kevés az még mindig több, mint 1..:)
Ne féljen kedves szomszédasszony, nem mondom meg a férjének, hogy 22 évesekre vadászik éjjelente az interneten.
:D
a whiskis
:D:D:D:D:D
Mostmár a családi állapotom is érdekel?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!