Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném hinni, hogy van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném hinni, hogy van egy lány, aki rám vár, hogy rátaláljak és meghódítsam, de már egyre nehezebb és egyre kevésbé hiszem, hogy létezik Ő. Van más is, aki így érez, hogy hiába minden próbálkozása, mégsem találja a párját és el van keseredve?

Figyelt kérdés
22/F
2011. dec. 19. 02:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ma 02:38

Igen, tapasztalom, hogy nem keresett a magamfajta fiú a mai lányoknál. Sajnálom, hogy nem tudok igazán férfias állat lenni, nem vagyok egy érzéketlen, erőszakos, mindenkit semmibe vevő figura.

2011. dec. 19. 02:51
 12/23 anonim ***** válasza:

35 évesen jó lenne egy 22 essel hancúrozni, mi? :P :D

a whiskys voltam (szimpátia ellőve, gondolom..)

13/23 anonim ***** válasza:
35N ez szép és jo,de ez ma már csak a neten van így nem a valóságban és gondolom apukám sem gyakorin kérte meg anyukám kezét és o sem facebookon mondott neki igent,szoval sajna nagyon kevés no tudja megbecsulni azt ha a férfi oszinten kedveli,szereti...Ërtem? :)
 14/23 anonim ***** válasza:

"35 évesen jó lenne egy 22 essel hancúrozni, mi? :P :D"

Igen.

"a whiskys voltam (szimpátia ellőve, gondolom..)"

Nem. :)

2011. dec. 19. 02:52
 15/23 anonim ***** válasza:

"sajna nagyon kevés no tudja megbecsulni azt ha a férfi oszinten kedveli,szereti...Ërtem? :)"

De a Kérdezőnek csak egy ilyen kell. A nagyon kevés az még mindig több, mint 1..:)

2011. dec. 19. 02:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Akitol a privit kaptam: mutatkozz be, ha ismerkedni akarsz, mert en a polgari nevemen vagyok feljelentkezve itt, XY-nak nem valaszolhatok.:)
2011. dec. 19. 02:58
 17/23 anonim ***** válasza:
csak szerettem volna segiteni a fiunak hogy lássa mirol szol a fiatalkor amin te is átestél gondolom 35N :) Ërtem?
2011. dec. 19. 03:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne féljen kedves szomszédasszony, nem mondom meg a férjének, hogy 22 évesekre vadászik éjjelente az interneten.

:D

a whiskis

2011. dec. 19. 03:05
 19/23 anonim ***** válasza:

:D:D:D:D:D

Mostmár a családi állapotom is érdekel?:)

2011. dec. 19. 03:06
 20/23 anonim ***** válasza:
61%-os fiu: én meg csak megmutattam a masik oldalt, mert nem torvenyszeru, hogy nincs rá "kereslet"!:) Értem!
2011. dec. 19. 03:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!