Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan 21 éves lány rajtam kívül akinek
nincs barátja?
Figyelt kérdés
Már kezdem kellemetlenül érezni magam, mert minden barátnőmnek van pasija, az egyetlen, akinek nem volt a napokban összejött egy sráccal. Nem az zavar h. nekik van, és nekem nincs, mert jelenleg nem férne bele az életembe egy párkapcsolat. Csak folyton ez a téma, és már kezd elegem lenni. Ha találkozunk ők mindig a pasijukról dumálnak, vagy arról h. nekem mikor volt utoljára, miért nem akarok épp, vagy szedjek már fel valakit, ők majd összehoznak egyel stb. Nem lehet velük elmenni dumálni, beülni valahová, vásárolni, bulizni stb, mert folyton ott a pasi, vagy ha többen vagyunk is csak a barátjukról fecsegnek. Már nem lehet egy csajos programot sem szervezni velük. Akkor ennyi volt a barátságunk, most kereshetek új baránőket??? Sosem gondoltam h. egyszer ilyen helyzetbe kerülök.:S
haverok, és barátnők addig tartanak össze, amíg szingli életet folytatnak
ha bnőjük, pasijuk van, akkor az kerül az első helyre
F26
2011. nov. 18. 12:30
2/11 anonim válasza:
...vagy keresel egy pasit.
2011. nov. 18. 12:30
3/11 anonim válasza:
Létezik bizony kedves 21 éves lány:) sose siettesd, nem vagyunk egyformák, kinek előbb, kinek utóbb jön össze, te ettől nem vagy se több se kevesebb. Vélhetően az első kapcsolatod a korodnál fogva sokkal impulzívabb lesz mint a "barátnőké" és ez inkább előny. Legalább nem leszel 25 éves korodra egy érzelmileg kiégett fapina. Muszáj-ból meg nem kell koloncot venni a nyakadba. Én a helyedbe inkább felülvizsgálnám az említett "barátnők"-kel való viszonyodat, ugyanis egy igaz barát észrevenné sőt sosem hagyná, hogy ilyen nyomasztó gondolataid legyenek.
2011. nov. 18. 13:35
4/11 anonim válasza:
előzőnek tejesen igaza van szerintem 1 darabig hanyagold őket vagy tegyél úgy mintha valami bajod lenne velük és a végén észre veszik magukat és talán más lesz a téma :D
Nekem párszor ez bevált mondjuk nem vagyok lány de párszor bevált 16/F
2011. nov. 18. 13:49
5/11 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, ezenkívül az igazi barátok, tudnak időt szakítani rád, pasi mellett is!
2011. nov. 18. 13:54
6/11 anonim válasza:
velem is ez van :D
bár én annyival jobban állok, hogy az én barátnőm nem "normális" kapcsolatban vannak. szóval egyikőjük sem szerelmes, ezért nem helyezik elém a pasikat, de a téma az mindig megy....mondjuk én elé erősen savazom őket mindig :D
mert nem értem miért kell kapcsolatban lenned olyan valakivel akit nem szeretsz....na mind1
de én ebben az egészben azt utálom a legjobban hogy én vagyok a szingli barátnő, akit mindig mindenkivel össze akarnak hozni -.- brrr
21L
2011. nov. 18. 14:34
7/11 anonim válasza:
Hát én nem lány vagyok, de szerintem tuti létezik még olyan lány akinek nincs pasija. Nem hiszem, hogy te lennél az egyetlen 21 éves pasinélküli lány ebben az országban.
2011. nov. 18. 14:53
8/11 anonim válasza:
Létezik, igen. 21/L
2011. nov. 18. 16:27
9/11 anonim válasza:
hát nem irigyellek. Am. mit lehet erről olyan sokat beszélni?
2011. nov. 18. 16:43
10/11 anonim válasza:
Létezik még olyan 21 éves lány akinek nincs barátja és össze akar jönni velem?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!