Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az ilyen kis plázap*csák jönnek be a srácoknak nem a normális csajok?
a két tipus alatt ezt értem:
plázap*csa:viselkedést nem kell magyarázni,megjelenik a legújabb gucci ruha cipő vagy akármi ő rohan is megvenni vagy az arénában nyilt egy új üzlet neki kell elsőre megnézni és az összes jó cucot megvenni,legújabb trendet követi olyat is felvesz ami nem is áll jól neki,anorexiás csontvázmű az egész teste,több kilónyi smink az arcán
normális csaj(mintén):követi a divatot de csak olyanokat vesz fel,nem csontváz hanem vékony vagy olyan az alakja hogy van mit fogni rajta de nem dagadt disznó,nem hordja a legmárkásabb cuccokat,nem rohan a zarába a legújabb legtndibb felsőért,szerethető,kedves,megértő,nem önimádó stb.
Fiúk nektek melyik típus jön be jobban?
14/L
Gyerek vagy még, nem véletlenül van ez a kategoria 18 én felettieknek.
Elvileg te szerethető, kedves, megértő vagy.
Ehez képest
-leanorexiásozod a vékonyakat
-le dagadt disznózod a ducibbakat
Te nem vagy önimádó.
Ehez képest egy rakat jó tulajdonságot (kedves, szerethető, megértő, követi a divatot,) irogatsz magadról.
Szánalmas vagy.
Azért, mert a férfiakat a farkuk irányítja, így ez a rib*ncoknak kedvez.
Ilyen ribi vagyok én is.
27/N
Az nem baj, hogy ilyen vagy 18:10, de legalább te már nem vagy gyerek.
(ötödik)
engem kiráz a hideg elsőtől..:D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!