Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be vagy úgy a normális srácoknak milyen lányok jönnek be?
külső és belső tulajdonságok és hogy hány éves legyen
14/L
Először is definiáld a normális srácot.
Amúgy az összhatás a lényeg többnyire.
a lényeg, hogy ne legyen nagyképű, öntelt, beképzelt, mindenkit lenéző hisztis kis csitri. külsőről annyi hogy adjon magára, legyen összhangban a külsője a belsőjével(pl egy érzékeny bájos kiscaj ne legyen már punk ruhában...)
20/F
No ezen definíció szerint én normálisnak számítok, bár vannak perverz időszakaim, de nem feltétlenül vagyok az. :D
Aranyos, talpraesett, vidám csajok érdekelnek. Ha lehet, legyen pár évvel fiatalabb nálam, de nem muszáj. Alacsonyabb legyen nálam és szeressen, törődjön velem. Ennyi. :)
vagy arra is kiváncsi lennék hogy én bejövök e a mai fiúknak
leirásom
külső:nem túl sovány nem kövér normál testsúlyú lehet rajtam mit fogni de nem a hájt
barna szem és barna félhosszú haj
nem vagyok hiszits plázap*csa
nem sminkelem magam max alapozóha nagyon ramany állapotban van a bőröm de adok magam
belső:aaranyos kedves lehet velem viccelni és komolyan is beszélni szeretek szeretni és nem piálok és nem járok el bulizni
kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!