Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be vagy úgy a normális srácoknak milyen lányok jönnek be?
külső és belső tulajdonságok és hogy hány éves legyen
14/L
véleményem szerint netes ismerkedés: :-/
(bár, tegyük hozzá nem próbáltam még.. (mondjuk élőben se nagyon:D))
ja és 2 évvel kilógok a korhatárból (felfelé :D)
amúgy szimpatikus vagy a _leírás_ alapján
A kommentjeid alapján nagyon "jó csaj" vagy, számomra az egyetlen baj veled, h miattad én kapnék 14évet!!:)
De ha ez megnyugtat:
Én speciel azt szeretem ha egy nő, NŐ. Vagyis, legyen nőies. Ebbe beletartozik, h látszanak rajta a nőies idomok. Ahogy te mondtad, "van mit rajta fogni". A hosszabb hajat ugyancsak az igazi NŐK merik viselni. Mivel szeretem a humort, nálam nagyon fontos, h a lány értse a tréfát, és ha érti, kell h tudjon viccet is mesélni (még ha gyatrán is). De egy olyan lány, akivel nem lehet beszélgetni normálisan, az max az ágyba jó!
Tehát ne parázz!
Ez ugyan egy idősebb pasi véleménye, de a te korodban is sacper kb ugyanez volt a véleményem, és habár másabb ma a gondolkodás, de nem hinném, h ennyivel másabb lenne.
És még 2 dolog: ad1: van "valamid", amire minden pasi hajt! Ad2: a saját korcsoportodban még nagyon tombolnak a hormonok, emiatt a fiúk kevésbé "válogatósak"!:)
Istenem,én ilyen pasikkal miért nem találkozom a külvilágban?:D
21/L
olyan pasikkal, akik egész nap a gép előtt ülnek, néha Counter-Strike-oznak, néha megnézik érkezett-e új Facebook üzenet vagy esemény, idejük nagy részét 9gag.com "olvasással" és nevetségesen egyszerű programokat írnak, bár minden vágyuk egy viszonylag komoly játék elkészítése, és amikor a fent említett oldalakon nem érkezik egy új bejegyzés vagy hozzászólás sem, gyakorikerdesek.hu kérdésekre válaszolnak?
igen? akkor a fent leírt okok miatt. nem? nem csoda :D:D
Bocsi, ez most nem válasz a témához!
A 23. válasz adójának!
1: Kire értetted?
2: Miért nem küldesz neki egy privát üzit? Hátha válaszol. De ha nem is mit veszíthetsz? Vagy esetleg megbízhatalan az oldal üzenetkezelése? /mivel új vagyok itt ezt nem lenne rossz tudnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!