Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be vagy úgy a normális srácoknak milyen lányok jönnek be?
külső és belső tulajdonságok és hogy hány éves legyen
14/L
Olyan nincs, hogy ki jön be. Valaki vagy megfog, vagy nem.
Valamit viszont kifejezetten utálok: ha valaki tömegcikk. A srácoknak ez kell? Olyan leszek... Áhh.. Nem így működik!
hogy érted, hogy nem perverz? :d
mit jelent ez számodra, hogy perverz?
Legyen mosolygós, aranyos, magas, kiegyensúlyozott, igényes és legyen benne tartás. Legyenek céljai és akaratereje is, hogy bármi is adódik, ne adja fel őket.
Utálom, ha beállnak a sorba, flegmázik vagy játssza az eszét. Ha vetítésre vágyom elmegyek egy moziba... A kinézete...
Ne legyen husi. Az nálam kiüti az igényesség határait. Mivel nem ad magára és nem is érdekli a saját külseje, mert még nem láttam olyan embert, aki ne tudott volna leadni néhány kilót, illetve nem láttam olyan kövér embert se aki ne lenne totál K.O. lelkileg. És a kövérsége csak egy jókora mínusz volt erre és nem, mint okozó!
Én kétszer annyi vagyok, most írjak két levelet? :))
Szerintem ne agyalj azon, hogy mit kellene változtatni. Valakinek pont így leszel jó. Értelmesnek látszol, ne a mennyiségre menj, hanem a minőségre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!