Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most normális, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TrogerJoe kérdése:

Ez most normális, vagy én tévedek?

Figyelt kérdés

Kezdem az egészet előröl...Szóval úgy volt,hogy egy nap a párommal chateltünk és láttam rajta,hogy valami baj van.Megkérdeztem tőlle,hogy van valami?És ő nem válaszolt.Utána kiszedtem belőle,hogy mégis baj van és írta,hogy velem kapcsolatos dolog.Na most tudni illik ezelőtt kétszer-háromszor összekaptunk,de kibékültünk.Voltak nekem is hibáim és neki is.Néha megbántottam valamivel,mert haragudtam valamiért rá de ő is megbántott.És ezen a napon mondta nekem,hogy jobb lenne hogyha nem folytatnánk tovább a 2 hónapos kapcsolatunkat,mert "Ő nem tud kötődni senkihez" de mondta,hogy "szeret és így lesz a legjobb",én kiborultam és könyörögtem neki,hogy folytassuk és mondta hogy holnapig eldönti.Még aznap este mondta ,hogy ő nem akarja folytatni mert "félt,hogy megbántana" és én mondtam hogy nem bántassz meg semmivel.Utána telefonon beszéltünk kicsit,és mondta ,hogy megpróbálja.Másnap azaz ma írok neki,hogy akkor akarja folytatni-e,és mondja hogy igen csak értem.Ez jól esett.Utána elkezdett velem flegmán beszélni, mert féltékeny lettem kicsit hogy az a srác megölelte aki szerelmes belé és ő meg hagyta.Köztudott,hogy kicsit féltékeny vagyok.Erre ő elkezdett velem flegmán beszélni mint máskor soha.És mindennek teteljébe én szépen beszéltem vele próbáltam észhez tériteni de ő nem tágitott.Utána mondta hogy ő gonosznak született és csak most láttam meg az igazi arcát.Ténleg nagyon rosszul esett nekem amit csinált.És kell nektek ilyen lány? Én 3 hónap alatt annyira megszerettem ,hogy könyörögtem neki... Utána mondtam neki,hogy belátom jobb lenne így akkor legyen vége.És ő mondta szuper ami ténleg nagy ganéság volt szerintem,utána meg irtam neki hogy az én hibám vagy nem?De ő rá se hederített... És nagyon megbántott de még mindig szeretem... Most szerintetek én hibáztam?Vagy szerintetek normális ez a lány?Tudtam,hogy fura de azért ennyire.UI:És még az ütött nagyon meg,hogy azt mondta,hogy a kedvességet csak eljátszotta velem is.

Kérlek segítsetek.Kb 15-30 Körüliek válaszát várom,vagyis akivel már volt ijen vagy átélte,vagy van tapasztalata.

2011. dec. 16. 17:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Vagy szerintem a megcsalás is benne van a pakliba... Szerintetek?
2011. dec. 16. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:

rövidebbre

4 sor max

2011. dec. 16. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
hát haver ennek megcsalás szaga van, meg ha így bánik veled ez nem is szeret
2011. dec. 16. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Lazán félrekefél.

Ha nem kellesz neki, keress mást. De legyél erős, mert mikor rájön, hogy neked már nem kell, lehet kaparni fog. És akkor nem szabad a hálójába esned.

23f

2011. dec. 16. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy megcsalt-e vagy sem, ku*va nehéz ennyiből megmondani. De hogy nem kötődik hozzád, az tény. A visszakönyörgéssel a "függőséged" csillapítod. Az elvakult szerelemtől nem látod, hogy neki nem kellesz, de nem is igazán érdekel, mert a vágyad akarod csillapítani...

Ezt már értelmetlen folytatni. Viszonzatlan szerelem lesz a vége és hatalmas csalódás mikor eljut a tudatodig.

Bontsd a kapcsolatot a csajjal.

21F

2011. dec. 16. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bele estem abba a hibába h megcsalt elhajtottam de visszakönyörögte magát. Nem érte meg. Csak szenvedés volt. Semmi nem lett más pedig igérte. Légy erős és ne engedd vissza 21/L
2011. dec. 16. 17:17
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)És már ténleg nem érdemes folytatni igazatok van!
2011. dec. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!