Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális, vagy én tévedek?
Kezdem az egészet előröl...Szóval úgy volt,hogy egy nap a párommal chateltünk és láttam rajta,hogy valami baj van.Megkérdeztem tőlle,hogy van valami?És ő nem válaszolt.Utána kiszedtem belőle,hogy mégis baj van és írta,hogy velem kapcsolatos dolog.Na most tudni illik ezelőtt kétszer-háromszor összekaptunk,de kibékültünk.Voltak nekem is hibáim és neki is.Néha megbántottam valamivel,mert haragudtam valamiért rá de ő is megbántott.És ezen a napon mondta nekem,hogy jobb lenne hogyha nem folytatnánk tovább a 2 hónapos kapcsolatunkat,mert "Ő nem tud kötődni senkihez" de mondta,hogy "szeret és így lesz a legjobb",én kiborultam és könyörögtem neki,hogy folytassuk és mondta hogy holnapig eldönti.Még aznap este mondta ,hogy ő nem akarja folytatni mert "félt,hogy megbántana" és én mondtam hogy nem bántassz meg semmivel.Utána telefonon beszéltünk kicsit,és mondta ,hogy megpróbálja.Másnap azaz ma írok neki,hogy akkor akarja folytatni-e,és mondja hogy igen csak értem.Ez jól esett.Utána elkezdett velem flegmán beszélni, mert féltékeny lettem kicsit hogy az a srác megölelte aki szerelmes belé és ő meg hagyta.Köztudott,hogy kicsit féltékeny vagyok.Erre ő elkezdett velem flegmán beszélni mint máskor soha.És mindennek teteljébe én szépen beszéltem vele próbáltam észhez tériteni de ő nem tágitott.Utána mondta hogy ő gonosznak született és csak most láttam meg az igazi arcát.Ténleg nagyon rosszul esett nekem amit csinált.És kell nektek ilyen lány? Én 3 hónap alatt annyira megszerettem ,hogy könyörögtem neki... Utána mondtam neki,hogy belátom jobb lenne így akkor legyen vége.És ő mondta szuper ami ténleg nagy ganéság volt szerintem,utána meg irtam neki hogy az én hibám vagy nem?De ő rá se hederített... És nagyon megbántott de még mindig szeretem... Most szerintetek én hibáztam?Vagy szerintetek normális ez a lány?Tudtam,hogy fura de azért ennyire.UI:És még az ütött nagyon meg,hogy azt mondta,hogy a kedvességet csak eljátszotta velem is.
Kérlek segítsetek.Kb 15-30 Körüliek válaszát várom,vagyis akivel már volt ijen vagy átélte,vagy van tapasztalata.
Lazán félrekefél.
Ha nem kellesz neki, keress mást. De legyél erős, mert mikor rájön, hogy neked már nem kell, lehet kaparni fog. És akkor nem szabad a hálójába esned.
23f
Hogy megcsalt-e vagy sem, ku*va nehéz ennyiből megmondani. De hogy nem kötődik hozzád, az tény. A visszakönyörgéssel a "függőséged" csillapítod. Az elvakult szerelemtől nem látod, hogy neki nem kellesz, de nem is igazán érdekel, mert a vágyad akarod csillapítani...
Ezt már értelmetlen folytatni. Viszonzatlan szerelem lesz a vége és hatalmas csalódás mikor eljut a tudatodig.
Bontsd a kapcsolatot a csajjal.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!