Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez aztán bonyolult kérdés!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez aztán bonyolult kérdés! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az isibe aki szerelmes belém.Én nem azt mondom hogy nekem nem tetszik ő de én nem viszonyulok úgy hozzá mint ő hozzám.Nagyon szeretne velem járni de én most más pasival szeretnék összejönni...De őt se szeretném megsérteni mert elég helyes meg aranyos és kedves velem!!Mit mondjak neki?Hogy viszonyuljak hozzá?
2009. máj. 18. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy kedves, aranyos, de nem vagy belé szerelmes.
2009. máj. 18. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában az olyan pasikban csalódsz a legnagyobbat, akik elsőre nagyon bejönnek, de aztán megismerve őket, kiderül, hogy egyáltalán nem olyan jók, sőt...

Míg ellenben azokból, akiket egyszerűen csak kedvesnek tartasz, de... sokszor épp a legjobb, leghűségesebb, legszeretőbb, stb. pár lesz egy életre, ha adsz nekik egy esélyt.

Szerintem adj neki egy esélyt, "próbáld ki" pár hétig-hónapig, aztán meglátod. Az a másik vélhetőleg még akkor is ott lesz - akkor is, ha időközben egy időre ő is összejönne valaki mással.

2009. máj. 18. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Azta :O Én is ugyanebben a cipőben járok :P Erre én is kiváncsi vagyok :)
2009. máj. 18. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy bocsika, nem vagy az esetem, csak barátként tudok rád tekinteni, vagy esetleg más tetszik neked.
2009. máj. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!