Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy bonyolult kérdés csak a lányoktól?
nem létezik olyan nő aki azért nem jön össze veled mert túl jól nézel ki, vagy túl népszerűnek gondol.
inkább az lehet a baj hogy nem beszélgetsz velük. ismerkedj emberekkel, járj el otthonról, és több esélyed lesz.
úgyértettem, hogy ha megismered és bejön a belsője is nem fogod azt mondani hogy na nekem ez akkor se kell mert jól néz ki...
úgy hogy a probléma ott van hogy nem ismerkedik.
Hát igazság szerint nem tudok helyeket :S
Neten szoktam beszélgetni folyamatosan ugyan azokkal a lányokkal kedveljük is egymást de ennyi, azért nem jó neten ismerkedni, mert ha a csaj 175 én meg 169 akkor egy kisit cikin néznénk ki attól függetlenül, hogy jól érezzük magunkat :)
Nyaralási időben, ha elutazunk valahova lehet ismerkedni, de nem hiszem, hogy többször találkoznánk az ott létnél.
Az utcán pedig ha megállítanék egy lányt azt meg nem tudom, hogy jó néven venné-e :)
Ezek ellen érvek, de tudnátok segíteni pozitív érvekkel is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!