Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Kicsit bonyolult kérdés) Lehet a pasim?
SZóval kérdésem hogy összejöhetek-e egy olyan fiúval aki családtag. A családtagot nem úgy kell érteni , hogy vérszerinti rokon. Megpróbálom elmagyarázni.
Van anyukámnak a testvére. Ő a kersztanyám. Az ő férja a kersztapám. És a keresztapám anyukájának, a testvérének a gyereke tetszik.
(Egy javaslat, úgy a legkönnyebb megérteni h ki kinek a kije, hogy a saját családodon vezeted le. )
Röviden:a keresztanyám férjének (keresztapámnak) az unokatesója.
Ez így elvileg működhet?Gyerekünk lehet? Vagyis nem lesz vérfertőzés.... mert hát ugye nem vérszerinti rokon...
Mondjuk 16 éves , ugyhogy nem fontos sem a szexuális kapcsolat, sem a gyerek, mert itt nem tartunk, csak érdekelne......
Köszönöm, aki értelmes választ ad megy a zöld kéz!!!!!
persze,"semmilyen"kapcsolat nincs köztetek!
szerintem simán!:)
NAgyon jól néz ki!!! :P
Igazából nagyon ritkán találkozunk, évente 1×, 2×, mert a szüleimnek, meg ugye nekem sem közeli rokonom, csak ha keresztszüleimnél nyaralok, akkor szoktunk összefutni. Ha meg szakítunk, akkor a közvetlen családja fog haragudni, akikhez nekem nem sok közöm van, amúgy se szoktunk találkozni..... vagyis a család nem fog összeveszni emiatt......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!