Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bonyolult kérdés LESZ! Bizony!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult kérdés LESZ! Bizony! Nagyon jól jönne a HELP! Lányügy?

Figyelt kérdés

Huszonéves fazon vagyok, aki beleesett abba a hibába, hogy beleszeretett egy tizenéves libába (csak a rím kedvéért igazából lányba)!

Nagyon fél szegény tőlem, mindenki bemeséli, hogy valami pedofil vagyok, meg meg akarom erőszakolni, meg még ki tudja. Próbálok bizonyítani, de nem hagyja, mert folyton menekül (neten keresem), és azt akarom, hogy végre abbahagyja a rettegést.

Sajnos nem épp szívderítő ábrázattal áldtak meg, génjeim tökéletessége kimerül mezomorf testtípusomban.

Nagyon szeretem, tudja, és hogy nem akarok rosszat, de elvesztette bennem a bizalmát, de szerintem kedvel, csak magának sem meri bevallani. Fél, nagyon.

Ezért kitaláltam, hogy holnap megpróbálok beszélni Vele, kimegyek sulijához, és nem hagyom, hogy "elmeneküljön". Úgy érzem, és ebben biztos vagyok, hogy ha hosszabb időre találkozunk, megváltozik a véleménye rólam, mert régen nagyon odavolt értem, de valami megtört, megváltozott. Szerintetek jó ötlet ez? Nem akarok sokat, csak egy pár percet beszélni, kedvesen. Csak félek nagyon megijedne, mert már így is fél.

Van valakinek komolyabb ötlete? Hogy mégis hogy tudnám végre eloszlatni Benne ezt a félelmet? Mert már neten sem nézi, miket írok... Kikészülök, nem akarom őt elveszíteni végleg, mert olyan ebben a rohadt világban nekem, mint egy apró ékkő a kavicsok tengerében.

2010. márc. 2. 19:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Várd meg, míg betölti a 14-et:D

Vagy míg huszonéves lesz....

2010. márc. 2. 19:57
 2/22 anonim ***** válasza:
kibas.zott nyálas vagy... és hogy akadályozod meg h elmeneküljön? lelövöd? megerőszakolod a hulláját? és ha menekül, akkor valószínűleg nem akar látni se... sztem.
2010. márc. 2. 19:58
 3/22 A kérdező kommentje:

19:57 - 14 megvan már jócskán. :)

19:58 - jaja, és a kib*szott nyálasságom fogta meg.

2010. márc. 2. 19:59
 4/22 anonim ***** válasza:
vegyél neki gyémánt nyakláncot tuti,hogy téged választ
2010. márc. 2. 19:59
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom...

Én is félnék Tőled...

2010. márc. 2. 20:00
 6/22 A kérdező kommentje:
Ne vicceljük el, komolyan létfontosságú, hogy újra jóban lehessek ezzel az aranyos lánnyal...
2010. márc. 2. 20:01
 7/22 anonim ***** válasza:
miért megfogtad már valaha a csajt? :D mert ha a kibszott nyálasságoddal fogod megfogni, keress rá inkább gúglin :D a csajok rühellik a túl romantikusokat. mint te. mellesleg ha már voltál vele, akkor miért nem ütötted le és erőszakoltad meg? vagy az csak most jön amikor nem hagyod h "elmeneküljön"?
2010. márc. 2. 20:02
 8/22 A kérdező kommentje:
20:02 - Rövid leszek: ha nem tudsz értelmesen dumálni, kotródj innen.
2010. márc. 2. 20:03
 9/22 anonim ***** válasza:
és igazából hogy is fogsz rávenni h elmenjek innen? :D
2010. márc. 2. 20:04
 10/22 A kérdező kommentje:
20:04 - Sehogy. :D Csak leszarlak.
2010. márc. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!