Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak természetük ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak természetük ellen van az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Mármint az egy éjszakás, vagy futó kalandok, akár csak pár csók, stb. Gonosz dolog ilyenre kérni lányt, amikor látod, hogy odavan érted? Nem vagyok szerelmes. Ha okosabb lenne tudná, hogy ő sem az. Viszont nagyon kell neki valaki. Nekem is kell. Megoldás? Rossz kapcsolatba nem akarok beleugrani, viszont a fene esne bele, ilyenkor előjön az emberből a vadász ösztön :D Nem akarok én ártani, ha genyóság akkor hagyjuk.
2011. dec. 17. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem genyóság. Azért értékelendő, hogy legalább belegondolsz.

16/L

2011. dec. 17. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő azt hiszi szerelmes, és nem csak szexben reménykedik, akkor genyóság. Hagyd és keress olyat, aki tényleg csak szexet akar.
2011. dec. 17. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok. A multkor itt panaszkodott a srác, hogy a lánynak csak egy éjszakára kellett. :D

Meg van egy ismerősöm, neki is voltak lány létére egyéjszakás kalandjai az ő akaratából. Nem sok, vagy 2-3.

2011. dec. 17. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:
értem köszi, azért jöhet még.
2011. dec. 17. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Senkinek sem árt a kaland, amíg egyik fél sem akar többet, és ezt jó előre tisztázzák.
2011. dec. 17. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, h vannak olyan pasik akik ráálllnak erre a témára, és csak ezt hajkurásszák, elzárkóznak az érzelmektől, vagy h lekössék magukat. És lehet h az élet összehozza őket olyan lányokkal akik tetszenek nekik, v jó sexpartnerek lennének, de a csaj többet akar a pasi meg csak érzelemmenteset, akkor azzal nagyon megbántja a csajt, olyant mintha tárgyként használná.

Olyan mint amikor a csajok a pasikat csak a pénzükért használják. Szerinted az milyen érzés, amikor te nem kellesz, csak a pénzed?

2011. dec. 17. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel, amikor egy csajjal flörtölsz v érezteted vele h tetszik neked, vagy jól elvan a trsaságodban akkor őrült módon beindul náluk a boldogság hormon, ami átalakulhat szerelemmé. Mikor meg tovább lépsz elvonási tünetektől fog szenvedni, mert a hormon ugye nem termelődik, csak a jelenlétedben. Meg úgy érzi kiraboltad.

Azt tanácsolom hajts rá olyan csajokra akik csak sexet akarnak, de téged nem, beszéld meg velők már az elején!

2011. dec. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!