Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asdface kérdése:
Milyen tempó jön be a lányoknak?
Figyelt kérdés
a lassabb vagy a nyomulósabb?
Tudom,hogy embere válogatja,ezért mindenki a sajátját írja le egy pár szavas gondolattal.
Kis statisztika. :)
24/f
2011. dec. 4. 20:34
2/9 A kérdező kommentje:
Az milyen szted?
2011. dec. 4. 20:36
3/9 szamóca.. válasza:
valószínű ezt sokan nem fogják megérteni v pártolni, de szerintem a férfi dolga hogy nyomuljon, a lányé pedig hogy ezt irányítsa. számomra az optimális ha a férfi már az első randin készen áll mindenre, de ha azt mondom nem, akkor nyugodtan elfogadja. nyomuljon csak (persze normálisan, a "berángatnálak a bokorba és megb.sználak" nem jön be), majd én irányítom hogy mit engedek és mit nem.
4/9 anonim válasza:
Tényleg az aranyközépút a legjobb, a nyomulós taszító, a lassú pedig unalmas.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez tetszett. Hasonlóakat légyszi. ;)
2011. dec. 4. 20:40
6/9 anonim válasza:
hát nemtom, én próbáltam már lassan, akkor gondolom azthiszi nem akarok semmit. Gyorsan az meg olyan túl nyomulós, arra is harapnak. Ugyanakkor legyek határozott is.
Csak azt nem értem, hogy a lányok szerint minden pasi ugyanolyan, akkor miért válogatnak ?:D
első vagyok.
7/9 anonim válasza:
egyenes vonalú egyenletes mozgás.
8/9 anonim válasza:
Most szerinted itt fogsz értelmes választ kapni? Ha nyomulsz, akkor szexmániás vagy és csak dugni akarsz, ha nem nyomulsz, akkor nem tartod elég vonzónak.
9/9 A kérdező kommentje:
Mint mondottam nem általános megoldást keresek,aki mindenkire illik/minden lánynak bejön,hanem kíváncsi vagyok mások stílusára/ki mit enged( ;) ) és ezekből tanácsként azt fogadom meg,amely az én stílusomnak leginkább megfelel.
Azért adtam csak meg az irányt,hogy mindenki a saját szavaival fogalmazza meg,már aki segíteni akar.
2011. dec. 4. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!