Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányoknak nem lehet udvarolni, miért ilyenek a lányok?
Egyszer felvettem egy lányt facebook-on és ismerkedni próbáltam vele,de olyan volt mintha ha a "falnak beszélnék" és utána jobbnak láttam ha hagyom a fenébe .De volt olyan is ,hogy nekem elég sok lány probált udvarolni,de vissza utasítotam öket ,mert nem szerettem és most sem szeretem,ha egy lány kezdeményezz.Több haveromnál is ez a helyzet ha udvarolnak akkor nem nagyon jön össze semmi.
A nagyon "okos" hozzászólásokat tartsátok meg magatoknak.
1. Facebook-on ne próbálkozz, én is mindet lepattintom már csak elvből, mert milyen már.
2. Nem kell erőszakoskodni, ha látod nem megy, ne erőlködj!
3. Normális, érett lányokkal próbálkozz, akik nem hiszik azt, hogy ők szarták a spanyol viaszt.
4. Nem kell ajtóstul rontani a házba, előbb barátkozz, semmi több, aztán kialakul
Sok sikert!
felejtsd el a számítógépet
élőben ismerkedj
lehet udvarolni, csak ez olyan mint a rádió adás. te adod a jelet, és ha a csaj nem fogja, akkor nem lesz a hallgatód.
sok állomás között választhat a hallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!