Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak vagy a fiúknak vannak magasabb elvárásaik szerintetek?
Így igaz,ahogy az első is írta..
Egyénfüggő.:)
"Többnyire a lányok, mivel ha megnézed ismerőseid között minden lyukra jut egy f@sz, de nem minden f@szra jut egy lyuk..."
Igen a nőknek jut férfi mert nincs olyan nagy elvárásuk. A férfiaknak meg ezek szerint nagyobb az elvárásuk azért nem jut nekik... szóval a válaszod értelmetlen ezek szerint.Azon kívül hogy primitív
Én lány vagyok, és jól is nézek ki, és magasak is voltak az elvárásaim. Rájöttem, hogy a párkapcsolat egy olyan dolog aminek a tartóssága függ a minőségtől.
Szóval úgy döntöttem nem érdekel, én kivárom a lovagot ,ha kell aggszűzként halok meg. De jött a lovag, igaz nem fényes páncélban, motoron, de eljött.
Külső elvárásaim nem voltak, mert egy ember értékeit nem ez határozza, de az erkölcsi értékrendje messze az átlag felett van és egyenes jellem. Én meg pont ilyet kerestem.
22/L
a lanyok tamasztanak irrealis elvarasokat sajnos...
az a baj,hogy a media azt "diktalja"hogy manapsag eleg,ha apu feltolteti a kislany szajat meg mellet es akkor maris kanaan van,nem kell dolgozni,tanulni,semmise mert egy jo test elvisz mindent...
ezt a butabb lanyok nagyresze el is hiszi-menj ki az utcara es nezz korbe...-aztan majd leszen nagy-nagy sirdogalas,amikor negyvenx evesen ul egyedul,elhasznalva,szetszolizva,maganyosan,csalad/gyerek/barmi nelkul az anyjaek lakasaban a kisszobaban es nem erti...
es kiderul,hogy nem ert semmihez,irni/olvasni nem tud,viselkedni sem,de a cici az meg mindig all,mint a beton...
pedig a "szepseg"elmulik,a szetdrogozott/szexelt/ivott ejszakak pedig nyomot hagynak,letagadhatatlant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!