Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem éltem még ki magam?
Figyelt kérdés
fél éve van párom, ő a tipikus nagy Ő, sokak szerint! mindent megkapok tőle - bármi téren! 42 éves, én most múltam 25. Túl lassú hozzám az életvitele - szeretem, de ez hosszútávon nem fog működni. nem mások után fáj a fogam, hanem a pörgésre, pedig minden 7végén megyünk valahova. mit tegyek?2009. máj. 18. 12:16
1/5 anonim válasza:
ha te nem szereted, akkor ne pocsékold rá az időd, bocsi, h. durván fogalmazok, de ha nem ő a nagy Ő akk feleslegs, sokáig öregedned mellette, mikor a anyg Ő mellett is öregedhetnél!!!
élj úgy és azzal akivel szeretnél, nem pedig máshogy
2/5 A kérdező kommentje:
igazad van, köszike!
2009. máj. 18. 12:26
3/5 anonim válasza:
Az ekkora korkülönbségeknél ez a gond. 25 évesen az ember még bulizik, szórakozik, 42 évesen már teljesen más az élet.
Meg mi lesz 20 év múlva? Ő már majd 50% h nem is fog élni, Te pedig még élhetnél vidáman.
4/5 A kérdező kommentje:
áááá, teljesen kész vagyok! minek mentem bele ebbe az egészbe?!
2009. máj. 18. 12:31
5/5 anonim válasza:
fél éve vagytok együtt, az még nem sok, leülsz vele, elmondod mi a problémád, ha minden jó akkor megérti, és elenged, és pöröghetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!