Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, de öreg, mit tegyek?
(Egyik barátnőm nevében kérdezek)
Már 5 éve keresem az élettársam és segitségül hivtam egy ingatlanközvetitőt, aki valójában társkereső segitő is - márha fogalmazhatok igy. Lényeg, hogy már egy ideje eléggé csődös helyzetben vagyunk a kisgyerekemmel. Egyetlen egy alternativám van, hogy egy görög, magyarul tudó, 65 éves milliárdos kebleibe ugrok (gyárai, boltjai vannak, egy kész üzletember). Szóval kiemelem, hogy hatvanöt éves. Ismétlem: 65 éves! Sok gusztusom nincs hozzá, szottyatt a bőre, persze egy aktiv ember, szexelni akar, párkapcsolatot is, s mind ezért cserébe anyagi biztonságot biztosit, s mindent megkapunk amit szeretnénk.
Ez az egyetlen kiút, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ne érezzem közelségét egy esetleges szex közben.
Várom a javaslatokat és kérlek benneteket, hogy most mellékeljük a beszólogatásokat, ugyanis nem magamért teszem, hanem a kisfiamért és a két nagy gyermekemért akik egyetemre járnak, akiket finánctámogatnom kéne...
Tudjuk, hogy te kérdezed, a magad nevében.
Hát ez van. Túl könnyű lenne az élet, ha gazdag lenne, és George Clooney-ra hasonlítana. Vagy valami öregebb, jóképű emberre. Így jártál.
Ember! Gondolkozz már! Férfi vagyok mit kezdjek egy faszival? A barátom, aki nő (a gyengébbek kedvéért fogalmazok igy) itt ül mellettem, csak nincs felhasználója és nem akar regisztrálni egy darab kérdésért. Remélem érthető voltam.
Kértem azt is, hogy mellőzzük a beszólogatásokat. Igazán megtisztelhetnétek végre azt a nőt, aki a gyerekeiért vállal be ilyet. Nincs más választása, normális férfit 5 éve nem talál, mert mindegyik csak dugni akar aztán eltűnik. Ez a férfiak hibája is, hogy ilyen helyzetbe került a családja. És pont.
Folytassuk normális hosszászólásokkal, véleményekkel. Köszönöm!
inkább egy olyan köztes megoldást kéne felajánlani neki, hogy a kérdésben említett nő csak a kapcsolat egyéb részeit látja el. tehát mindent biztosít egy párkapcsolatban a szexen kívül. a szexet egy fiatalabb 20-25 év körüli lány simán megtenné ha kap érte elég pénzt.
ha az öregember nem akar konkrét szerelmi kapcsolatot, akkor nem jelentene neki gondot a dolog.
de szerintem ez nem fog működni, ha nincsen kötődése a férfinak. mert ennyi erővel simán talál majd egy olyan pénzéhes ribancot, aki simán megtesz neki mindent. a szexet is.
21L
Görög milliárdos :)
Persze. Mert nem egy 18 éves ukrán kurv@'t vesz magának, hanem egy gyerekes anyát...
Nincsen semmilyen milliárdos, téged egyszerűen átvernek.
Itt két választási lehetőség van,
1. saját magadtól undorodsz meg amiért szexelni kényszerülsz (!) egy öreg, szottyadt emberrel aki számodra idegen
2. magad teremted elő az anyagi biztonságot a gyerekeidnek.
Válassz, és ennyi!
Nem értem a kérdést, hogy lehet úgy szexelni hogy nem érsz a másikhoz, mert undorodsz? Sehogy!
A felnőtt egyetemisták meg ne anyuci segítségére várjanak, hanem tanulás mellett dolgozzanak is, rengetegen megcsinálják ezt, nem halnak bele. Én egy ilyen lépést még akkor is megfontolnék, ha az a veszély fenyegetne, hogy holnap az utcára kerülök és elveszik tőlem a gyereket. Ha ez a veszély nem áll fent, akkor egyértelműen nem, mert holnapután is bele szeretnék nézni a tükörbe.
Inkább maradok tisztes szegény, minthogy egy olyan öregasszonyt kéne kúrogatnom akit bottal sem piszkálnék meg. Nagyon-nagyon vészhelyzet kellene ahhoz, hogy lefeküdjek vele. Ha a gyerekek elég nagyon (16 minimum) akkor nyugodtan besegíthetnek, jó ötlet!
F ( azért mami szerepel a történetemben:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!