Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag, de öreg, mit tegyek?
(Egyik barátnőm nevében kérdezek)
Már 5 éve keresem az élettársam és segitségül hivtam egy ingatlanközvetitőt, aki valójában társkereső segitő is - márha fogalmazhatok igy. Lényeg, hogy már egy ideje eléggé csődös helyzetben vagyunk a kisgyerekemmel. Egyetlen egy alternativám van, hogy egy görög, magyarul tudó, 65 éves milliárdos kebleibe ugrok (gyárai, boltjai vannak, egy kész üzletember). Szóval kiemelem, hogy hatvanöt éves. Ismétlem: 65 éves! Sok gusztusom nincs hozzá, szottyatt a bőre, persze egy aktiv ember, szexelni akar, párkapcsolatot is, s mind ezért cserébe anyagi biztonságot biztosit, s mindent megkapunk amit szeretnénk.
Ez az egyetlen kiút, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy ne érezzem közelségét egy esetleges szex közben.
Várom a javaslatokat és kérlek benneteket, hogy most mellékeljük a beszólogatásokat, ugyanis nem magamért teszem, hanem a kisfiamért és a két nagy gyermekemért akik egyetemre járnak, akiket finánctámogatnom kéne...
bennem két dolog merült fel.
az első: miért minket kérdezel? és mi is a pontos kérdés?
második: mi az a 'finánctámogatnom'...rész?
Nagyon jó ember lehetsz
be válasz mindet a gyerekeidért
Szerintem legyé az élet társa
biztos segítene rajtatok
Nem fogalmaztam meg az igazi kérdést. Szóval:
Egyszerűen nem akarok vele nemileg érintkezni sehogy sem, nincs hozzá gusztusom, hogyan tudnám kikerülni, vagy nem érezni hogy vele szexelek?
Úgy barátnőm, hogy barátom aki nő. -.-"
Finánctámogatás = támogatni pénzileg
helyedbe én be vállal ha az én gyerekeimről lenne szó
a gyerkeid jövöéröl van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!