Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az 'ilyenfajta' kapcsolatról? VIDEÓ
szerintem rettentően aranyos,kb huszadjára nézem,és jó nézni hogy valaki ilyen boldog,közben viszont eszembejut,hogy hiányzik nekemis,hogy legyen végre valakim.:/:)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9LTJo..
Bevallom kiváncsi lettem a vidre a kommentek alapján, de németországban nem tudom megnézni vmi "zenei közzétételi jogosultságok" miatt.
Van esetleg más verziója amit meg tudok nézni ?
Vagy vmi jófej feltöltené máshova ? :D
Hát, engem rettentően irritál (és nem, nem azért mert irigykedem) mert műnek tartom.
Direktben erőltetik a "hűdecukikispárvagyunk" dolgot.
Én 24 éves vagyok, a barátom 31, tehát régen nem tizenévesek, de pont így viselkedünk és "játszunk" egymással (és a legtöbb szerelmespár, ez nem olyan iszonyú különleges dolog), ha együtt vagyunk.
Csak éppen mi nem tesszük közzé a jútyúbon...
L/24
Nekem jelenleg nincs párom,de ezt a videót én is megmosolyogtam;)Először nekem is az jutott eszembe,hogy bárcsak lenne valaki lenne akivel ennyire szeretjük egymást:)
Második pillanatban azonban már az járt a fejemben,hogy ezeknek valami kisebbségi komplexusuk lehet.Szerintem nem normális hogy ezt videóra veszik és felteszik youtube-ra.Szerintem egy kapcsolatban nem a külvilág számára kell megmutatni,hogy mennyire boldogok vagyunk,hanem csak annak a kettő embernek kell ezt éreznie elsősorban.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!