Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy amikor egy fiú meg akar védeni akkor kiakadok, mert úgy érzem, hogy akkor nem vagyok egyenlő vele?
igen az ilyesmi idegesítő is lehet.
ebből az jön le,hogy nem vállalod a nőiességed és nem vagy tisztában az illemszabályokkal sem.
Wooow
Aztaa
Nem gáz sztem. Csak furán fognak rád nézni. De végre ilyen lány is van. Szerintem ez egy jó tulajdonság, hogy nem használod ki a női mivoltodat és önálló vagy. Meg az is, hogy egyenlő akarsz lenni.
Szerintem ez nem baj, hogy neked ez nem tetszik.
Viszont, hogy tudd. Mi fiúk, azért csináljuk ezt, mert udvariasak szeretnénk lenni. Ez társadalmilag így elfogadott és ha nem tennénk, akkor bunkónak tartanának minket. Na meg persze, szeretnénk imponálni is valamennyire ezzel a lánynak. Hogy tudja, hogy mi észrevesszük, hogy ő nő és figyelünk rá.
De így belegondolva... Hm. Sokkal vonzóbb egy olyan lány, aki egy kicsit harciasabb és nem hagyja magát így kiszolgálni, mint egy olyan, aki plázacicaként nyávog és csak úgy heccből is elejt valamit, csak hogy 3 fiú egyből odarohanjon és térden állva felvegye neki.
Értékes lány lehetsz
nem gáz, csak szeretnél egyenlő lenni..én is detto
21/L
Ha segíteni akarunk az a baj, ha nem segítünk akkor meg bunkók vagyunk.
Döntsétek már el mit akartok.
Jézusom úristen szent szűz mária de gonoszak ezek a fiúk, hogy udvariasak akarnak lenni...:D Oké, hogy ez téged idegesít, de azért, mert nem érzed magad egyenlőnek...? Ömmmm...ezt nem értem. Ezt hogy érted, hogy nem érzed magad egyenlőnek?
Szerintem tök jó, ha valaki ilyesmivel kedveskedik. Nekem jól szokott esni ha, valaki segíteni akar kortól és nemtől függetlenül. Bár egy idő után már tényleg idegesítő, ha úgy bánik veled az illető, mint valami madame-mal és állandóan kinyalja a segg*d. De szerintem alapjáraton nagyon kedves gesztus (persze csak mértékkel). (És mielőtt még valaki félreértené a szövegem, nem vagyok elkényesztetett plázacica, és nem várom el, hogy az ''alattvalóm'' legyen.) Én is szoktam segíteni néha másoknak pl cuccot vinni (néninek-bácsinak inkább).
Egyébként én is azon a véleményen vagyok, mint te. Én is meg tudom oldani a problémáim, nem vagyok kisgyerek, de az ilyen kis apróságokkal nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!