Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajongás egyenlő a szerelemmel?
Figyelt kérdés
Van egy barátnő, és hihetetlenül rajon egy énekesért az X-faktorban. Akkor most szerelmes 2 emberbe?2011. dec. 2. 18:30
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én is rajongok egy pár emberéer (Rallyversenyző férfiak) és ez tuti nem szerelem a részemről. (23F)
4/8 anonim válasza:
Én FankaDeli-rajongó vagyok, de rajongásom mellé nem párosul szexuális vonzalom, csak lelki rokonság.
(24/F)
6/8 anonim válasza:
4.-nek 2. vagyok.
Na igen, Fankát kihagytam.
Egyébként a hozzászólásodat mintha én írtam volna.
7/8 anonim válasza:
Bocs kihagytam (23F).
előző voltam
8/8 anonim válasza:
nem ugyanaz,azért a szerelem nem csak úgy hipp-hopp jön, nem lehet egyszerre két emberbe szerelmesnek lenni, max vonzódás,én is sok mindenkiért rajongtam régebben,de az korántsem olyan mint amit a barátnőm iránt érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!