Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda arcú lánynak is lehet barátja?
Jah. A legrondább és egyben legutálatosabb baromnak olyan pasija volt. Emlékszem gimis korunkban le voltunk hűlve.
A lány nem is teljesen 100-as, elhiszi a saját kombinációit. Persze kb. 1 hétig tudott hazudozni mindegyiknek, aztán kitették, de nem érti senki mivel keltette fel az érdeklődést. Rettentő bunkó volt.
Na, akkor van remény! :)
De az a pasi normális, vagy ő is ugyanolyan ronda, igénytelen?
Igen, és fiúnak is lehet barátnője!
Rengeteg utazom és sok érdekes párt láttam már. Senkit nem akarok szidni, de volt nem egy csúnya arcú lány-fiú és mégis volt valakijük, akár hasonló, akár átlagos, akár szebb.
Egy fiúnak az egész arcán egy hatalmas vöröses színű anyajegy szerűség volt és egy egész helyes lánnyal csókolózott.
Én se vagyok a legszebb, pikkelysömörös vagyok sok helyen, molettebb és mégis sok-sok éve van párkapcsolatom és még mindig fel akarnak szedni.
A külső még mindig nem minden! Ennyi, pont, aki nem hiszi el, az így járt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!