Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda arcú lánynak is lehet barátja?
Figyelt kérdés
Van olyan ismerős lány a környezetetekben, aki sokak szerint csúnya, mégis van normális pasija?2011. dec. 16. 20:21
5/17 anonim válasza:
a csaj bűnronda de a pasi az nagyon helyes.Én is jártam vele kb 6 hónapig:)Úgyérzem nem fogja sokáig bírni(a pasi)
6/17 anonim válasza:
Van, de nekik szintén ronda pasijuk van. Mondjuk ez is érdekes dolog, hogy mennyire egymásra találnak az emberek. Szeretik egymást, évek óta boldogok, helyesek együtt.
De azért olyat is pont tegnap láttam, hogy elég ronda volt a csaj (kapafog és buta szemek) a pasija meg viszonylag jóképű volt. De ugye ez is relatív. Meg mondjuk a csávó sem volt egy észlény arc.
7/17 anonim válasza:
Elég sokat láttam ilyet. De általában csúnya pasi-csúnya lány felállás a gyakoribb.
9/17 anonim válasza:
- hat amelyik tükörbe is néz néha és nem csak álmodozik annak igen
- én nem vagyok se nem ronda se nem jó képűnek nevezett de azért szoktam kapni dicsereteket , de ennek ellenére még nem volt barátnőm hiába próbálkoztam akármelyik kategóriánál
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!