Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt olvastam itt az egyik fórumon? Minden lánynak ekkora egója van? Meg egy lánynak úgyis lesz barátja ha csúnya?
Sajnos igen.m Azért sajnos, mert ez az egojukra is hatással van. Az egyik nőismerősöm a társkeresőn kapott kb. 1500 levelet. Azokból kiválasztott vagy 20-at és közülük döntötte el, hogy kivel is akarjon járni.Pedig abszolút nem egy nagy nő.
A másik i9smerősöm már jobb nő az előzőnél. Ő kapott egy hét alatt annyi levelet a társkeresőn, hogy kb. félórába telt, míg csak átfutotta őket.
Én fenn vagyok társkeresőn, írni nem nagyon írnak nekem, akiknek meg írok, azok közül épphogy válaszol valaki, és azokban sincs túl sok köszönet.
Szóval sajnos így van. Néha már arra gondolok, hogy legjobb lenne, ha felkötném magam.
Nem, de egy lányt akkor is megdug valaki, ha csúnya.
Ölel:
Captain Obvious
én sem értem, hogy jön ide az egó?
lehet, hogy ők a bemutatkozó szövegbe olyat írtak ami szimpi a pasiknak, a tiéd meg kevésbé. vagy lehet előnyös képet tettek fel magukról, élőben lehet nem ez lenne az arány.
Valószínűleg az adatlapja sugárzott valami olyat, amiből az jön le, hogy könnyen kapható - képek jellege, bemutatkozás stb.
Én is voltam társkeresőn, de még 50 levelet sem kaptam, pedig nem vagyok csúnya, csak elnéztem a többi lányt, és mindegyiknél volt kint vagy egy lengébb kép (bikini, fehérnemű), vagy egy olyan, amin kint volt a fél melle, nekem ugye meg nem, van ilyen.
Emiatt meg ne kösd fel magad, egyébként meg sokszor a szép lányoknak sincs barátjuk,a csúnyákat is hanyagolják, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!