Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Nyáron megismerkedtem egy fiúval. Volt köztünk egy csók, és össze akart jönni velem, de nem kért meg, hogy járjak vele, utána öszejött egy lánnyal, akivel állítólag azért, hogy engem elfelejtsen. Nemrég szakitottak, és mikor találkoznk vele folyton bámul, és mosolyog. Nekem is bejön, de láttam pár napja, hogy ölelgetett egy csajt. Lehet ebből még valami? 2 évvel idősebb, vagy inkább az osztálytársammal, akinek szintén bejövök, nekem is tetszik, de 1 fiú még mindig jobban bejön?
2011. dec. 16. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ne az elsővel gyere össze ! mert ha összejönnétek mindig egy másik lány karjaiba menekülne ha valami gondotok van .
2011. dec. 16. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az első fiúval rendezd le a dolgokat és járj vele.

Egy másik lányt biztosan azért ölelgetett előtted hogy féltékennyé tegyen téged szóval hajrá tedd magadévá a fiút :)

2011. dec. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!