Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar a testi fogyatékosság?
elvesztettem mind2 lábszáram 3 hónapja, protézissel élek,barátnőm 1 éves kapcsolatunknak ma vetett véget...(mert nem tudott így elfogadni)
most próbálok újra ismerkedni,eltudjátok fogadni ha az embernek van hiányossága?
17/f
(tegnap már raktam fel egy kérdést de az már későn volt :))
figyelj...ha sok pénzed van a lányokat az se érdekelné ha faszod se lenne, mert van olyan lány aki csak a pénzre hajt.
szóval sokat dob a dolgon a pénzügyi háttered, a kinézeted, viselkedésed, továbbá, hogy mekkora dumád van :D
na és persze a belső tulajdonságod.
Sok sikert pajtás, és nincs mitől tarts.
Többször elhangzott, hogy "ne a topmodellek között keresgéljen" a srác. Ez egy hülyeség, konzekvensen ezt így nem lehet kijelenteni. A belső érték, és a hozzáállás, tolerancia számít. Azért, mert valaki jól néz ki még tolerálhatja ezt a szitut.
Keresgélj mindenhol, ne szégyelld, magad, tudd, hogy ki vagy, ne az érdekeljen, hogy elfogad-e a lány, hanem az, hogy megérdemel-e téged!
Nehéz kérdés.
Biztos eleinte zavarna, és különböző lelki érzéseken esnék át a szánalomtól kezdve, míg a végén eljutnék odáig, hogy nem érdekel. Ha ez a szint meg lenne, utána szerintem semmi sem lehetetlen, bár nehéz így prédikálnom, mikor nem voltam még ilyen helyzetben.
Úgymond nekem is van egy testi fogyatékosságom, bár nem igazán ezzel kellene illetnem: az egész testem pikkelysömörös, kisebb-nagyobb, vöröses, hámló foltokkal, de mégis van párom, mert elfogadott így.
Teljes szívemből kívánom neked a legjobbakat!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!