Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavar a testi fogyatékosság?
elvesztettem mind2 lábszáram 3 hónapja, protézissel élek,barátnőm 1 éves kapcsolatunknak ma vetett véget...(mert nem tudott így elfogadni)
most próbálok újra ismerkedni,eltudjátok fogadni ha az embernek van hiányossága?
17/f
(tegnap már raktam fel egy kérdést de az már későn volt :))
Sokaknak sokat számít a külső,de vannak olyanok akiknek leginkább a belső értékek ( nekem inkább a belső,nagyon is). Talán azért mert érzékenyebb vagyok.
Lesz majd olyan lány aki elfogad és szeretni fog.
Tegnap is nagyjából erre akartam kitérni:
Egy 16-18(20+?) évesnek még nagyon fontos a külsőség. Ne erőltesd 10 körömmel most a dolgot, el fog jönni a te időd, de inkább 20 fölött. Az alapján, amit tegnap írtál, különösebb probléma nélkül fogsz találni lányt.
Taktikán viszont változtathatsz: Előbb online ismerkedj, nem rámenősen, csak kedveltesd meg magadat, és ha már van valami szimpátia utána jöhetnek a kellemetlen részletek. Előbb a lelkeddel add el magad, utána a tested már kevésbé lesz fontos. Nem fog mindig bejönni, de könnyebb lesz ez így.
Hmm,eleinte lehet kicsit fura lenne,de nem szólnálak le..csak nem nagyon találkozok olyan emberrel,akinek hiányzik egy "alkatrésze" is.
És,ha valami megtetszik benned,kedves vagy,akkor nem hiszem,hogy zavarna a dolog,bár megértheted,hogy azt is meg kell szokni!
És sajnálom,hogy a barátnőd elhagyott..de biztos akad majd más lány,aki elfogad! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!