Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell gyanakodnom a férjem kolléganőjére? Munkán kívül is sokat találkoznak.
A férjem szinte minden reggel érte megy és együtt mennek
munkába,de előtte kávéval várja.Munka után hazaviszi,a nő
állandóan szívességeket kér tőle,a férjem rögtön ugrik,segít
mindenben,furikázza ahová kéri.De ez még nem minden.?Mindenféle kedves kis plüssállatot vesznek egymásnak amivel már tele van az autója.Viccesen megkérdeztem,van-e valami köztük,mert ez már túlzás.Azt mondta,csak nagyon jó barátok,de nekem ez többnek tűnik,nem voltam eddig féltékeny,mert a nő csúnya,kövér és 16 évvel idősebb mint a férjem,és elvált már ezer éve ,de már nem tudom mit
gondoljak az egészről.
A szexuális életünk rendben van,bár mintha az utóbbi időben
nem úgy menne neki mint régen,pedig akarja.Állítólag ideges
a munkahelye miatt és azon jár az agya.A férjem egy nagyon
jószívű,előzékeny ember mindenkivel,velem is.Ezt mindig tudtam,ezért nem szóltam semmiért.Szoktunk eljárkálni kettesben,csinálunk programokat is hétvégén.Csak mostanában
kezdett el járni az agyam mi folyik.Úgy kérdeztem viccesen,hogy bejön gombócartúr?Erre kikérte magának és azt mondta hülye vagyok.Az lehet hogy hülye vagyok,vagy így,vagy úgy,de azt tudom,hogy én nem szoktam meghitt kis
ajándékokat venni a kollégáimnak.Ő viszont féltékeny a férfi kollégáimra és ügyfelekre is,pedig nem csinálok ilyeneket mint ők.
lehet valami anyai lelkitársa lett az a dagadék
lehet lelkisérült a párod
mert normális ember ilyet tényleg! nem csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!