Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy lány és egy fiú találkoznak akkor hogyan kell puszit adniuk egymásnak? Melyik arcra mennyit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 07:15
1/9 anonim válasza:
a jobbra 13nál nem többet a balra pedig 9nél különben megtörik a tér-idő continum :)
19F
2/9 anonim válasza:
Nincs szabály. Ha közelítesz és a lány inkább a villamos alá ugrik, akkor nem kell erőltetni. A randit sem...
3/9 A kérdező kommentje:
én úgy értem hogy ha csak barátok akkor is szokás puszit adni csak nem tudom hogy mennyit kell és melyik arcra
2011. júl. 17. 07:43
4/9 anonim válasza:
Felénk 3 puszi a szokás de én nem szoktam puszilkodni.
6/9 anonim válasza:
Én a közvetlen barátaimmal egyáltalán nem puszizom. Ha meg igen, akkor 1-1 mikor valami kedveset mond az illető, vagy elköszönésnél arcra, nem olyan kis épp h érintkezünk. Ismeretlenekkel, ritkán látott emberekkel pedig 2-3, ki hogy szokta. Amúgy nálam köszönésnél az ölelés szimpi. Sokkal barátibb, nem tűnik műnek az egész :)
7/9 anonim válasza:
hat ha csak sima baratok vagyunk akkor nm szoktam puszilgatni,mondjuk ha odajon egy csaj es megpuszil akkor hagyom h o adjon es nem puszilom vissza....de ha mondjuk elso randin...vagy elso randi vegen ha nem erzem ugy h megcsokolhatom akkor adok ket puszit,de ugy h a masodik egy picit tovabb tart,mondjuk 2-3mp is eleg,ez elegge szokott hatni a lanyokra(tapasztalat)
21f
8/9 anonim válasza:
most oszinten de hogy lehetsz ilyen bunko paraszt?ha nem tudsz normalis kerdeseket feltenni akkor menj es verd ki a pucukadat:)
9/9 anonim válasza:
Erre sincs szabály. Én nagyon nem vagyok puszilkodós fajta, de mostanában egyik társaságban minden szimpi lány kapja, ami jár.
Te döntöd el, hogy mennyire akarod a közeledbe engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!