Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan fiuk, akik a lany ismerosukkel ha talalkoznak arconpusziljak oket? Ezek a fiuk altalban csajozos fiuk?
nem kell csajozós fiúnak lenni.
barátilag szeretheti.
vegyünk például engem : van pasim...ő 6.:) és rengeteg haverom van a suliba. ugye a lányoknál tipikus kapok puszit. de van egy 8. fiú aki mindig ad / kér puszit mikor elmegyek. de aszthiszem nincs csaja (de lehet) de tudja nekem van pasim de ad puszit. és csak baráti puszit ad de akkor is ad és a pasim se féltékeny...
Van persze, de ez változó.
Nekem van olyan pasi ismerősöm, aki minden jó csaj ismerősének puszit ad, ő csajozós típus is. Van viszont olyan, aki csak 1-2 lánynak akik mint barát nagyon közel állnak hozzá. Ő annyira nem csajozós. Nem az a nagy dumás srác :)
Én speciel, akivel jóban vagyok, csak arcon puszilom. Csajozós vagyok, de nem "menőzős", inkább ismerkedős.
18F
Szia!
Nekem van párom 3 és fél éve!De van olyan fiú barátom aki arcon puszil mikor találkozunk,de mi kizárólag csak barátok vagyunk ezt ő is tudja és a párom is és őt egyáltalán nem zavarja.Ők is nagyon jóba vannak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!