Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell gyanakodnom a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell gyanakodnom a férjem kolléganőjére? Munkán kívül is sokat találkoznak.

Figyelt kérdés

A férjem szinte minden reggel érte megy és együtt mennek

munkába,de előtte kávéval várja.Munka után hazaviszi,a nő

állandóan szívességeket kér tőle,a férjem rögtön ugrik,segít

mindenben,furikázza ahová kéri.De ez még nem minden.?Mindenféle kedves kis plüssállatot vesznek egymásnak amivel már tele van az autója.Viccesen megkérdeztem,van-e valami köztük,mert ez már túlzás.Azt mondta,csak nagyon jó barátok,de nekem ez többnek tűnik,nem voltam eddig féltékeny,mert a nő csúnya,kövér és 16 évvel idősebb mint a férjem,és elvált már ezer éve ,de már nem tudom mit

gondoljak az egészről.

2009. máj. 18. 07:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
90%
igen
2009. máj. 18. 07:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva. Ajándékok, közös kávézások. Nem a külseje alapján ítél. A helyedben nagyon komolyan elbeszélgetnék a férjeddel és nem finomkodva, hanem határozottan tudtára adnám, hogy hátráljon meg néhány lépéssel, mert ez sok.
2009. máj. 18. 07:26
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A kávé még csak hagyján.Meg az én férjemnek is van egy kolléganője,aki errefelé lakik,és ha kocsival megy dolgozni,akkor hazahozza.De azért a plüssállat,és az,h állandóan ugrál neki,azért nekem már gyanús.Szerintem ideje lenne komolyan beszélni a férjeddel.
2009. máj. 18. 07:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,kell gyanakodni!

Ez durva,plüssök,autókázás,kávé és te te hol vagy?Veled is ilyen?Én tuti megmondanám neki,hogy hagyja abba,vagy megtépném a nőt:D...na a viccet félretéve,ezt frissen és gyorsan leállítanám!

2009. máj. 18. 07:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne viccesen kérdezz rá,mert akkor viccesen is fog rá válaszolni.--azaz letagadja ha van köztük valami.

De lehet hogy csak a nő nyomul és a férjed ezt nem veszi észre.(hallottam már ilyet)De ez valóban gyanús.

2009. máj. 18. 07:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Csodállak a nyugalmadért, én már kinyúvasztottam volna mind a kettőt. :)

Igen, kell gyanakodod. Csúnyának meg lehet, hogy csak te látod, attól még lehet kisugrázása, szexuális vonzereje, amit a férfiak éreznek.

2009. máj. 18. 07:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető hogy csak a nő nyomul, de hogy a nő akar valamit az tuti. A férjed meg vagy benne van a játékban, vagy csak hagyja magát. De nem normális a dolog.

Szerintem is komolyan kell neki megmondani, hogy neked ez már túlzás, és hogy az ok hogy munkából hazahozza, de ha itt nem hagyja abba, akkor komolyan elgondolkozol kettőtökön. Emellett lehet hogy kéne nektek kettőtöknek is közös programot csinálni, valami romantikus vacsi, séta, valami szokatlan. De ha nem hajlandó, akkor válthatsz te is taktikát. Van neked is férfi barátod? kolléga akárki? megkérheted, hogy csináljatok közös programot, és nem titkolva menj el vele (koncert, színház...) ha a férjed nem változtat ezek után sem, akkor komoly gond van szerintem.

Mert ok, hogy segít néha valakinek, meg hogy kedves mással, de amit leírtál az tényleg túlzás.

Remélem azért csak a nő nyomul ez a kis naív pali meg nem veszi észre.

2009. máj. 18. 08:01
 8/14 anonim ***** válasza:

A kettőtök viszonyáról nem írtál semmit.....

Valami oka van rá,hogy úgy ugrál ahogy a nőci fütyül...

beszélj vele,elszántan hatátozottan,mondd meg neki ezek a dolgok téged zavarnak,kérj magyarázatot mindenre.

2009. máj. 18. 08:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Te magad is tudod hogy gyankodnod kell,csak megerösitést vàrsz tölünk!

Én màr rég lépéseket tettem volna.

Bizz meg valakit,aki kifigyeli(persze olyan valakit akiben megbizol)tuti kiderülnének a dolgok,csak eröteljesebben kellene kutakodnod.

Tudom ez egy rossz dolog amit most irok,de a lelkiismeretednek is könnyebb lenne,ha biztosan làtnàd hogy mi folyik a hàtad mögött,és még lehet eröt is adna hogy tovàbb àllj!

Sok sikert!

2009. máj. 18. 08:52
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Ha idősebb, kövér és csúnya, akkor biztos nem.
2009. máj. 18. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!