Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljak meg egy lányt, ha meg soha nem volt számottevő tapasztalatom ebben és neki sem sok úgy értem h milyen "típusú" csókkal?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 23:57
1/4 anonim válasza:
Olyannal, amit szájjal adnak lehetőleg.
2/4 anonim válasza:
Előtte moss fogat, és légy frissen borotvált, tiszta, jó illatú, de kerüld a túl sok illatszert, azzal épp ellentétes hatást érnél el. Elég egy lehelletnyi.
Légy őszinte vele, ne hitesd el vele azt, mintha neked több lenne a tapasztalatod, mint neki. Légy gyengéd és tapogatózó. Semmiképpen se kérd az engedélyét! Csak hajolj oda szépen, lassan, és ha nem akarja, ő maga fog eltolni finoman. Ha nemet mond, ne erőszakoskodj vele, és ne is akkor beszéld meg vele, hogy miért nem. Inkább próbálkozz máskor.
Szakirodalom: :-)
3/4 anonim válasza:
Ha eljön a pillanat, csukd be a szemed, és finoman "nyomd" a szádat az övéhez(puszi..),[de csak ha biztos vagy benne hogy ő is akarja!!!] aztán lehet kinyitni a szátokat, és onnantól menni fog minden magától. nem kell túlizgulni a dolgot. Mindenképp nagyon jó lesz
4/4 anonim válasza:
hát mi pont így randiztunk a mostani párommal először, hogy olyan rengeteg tapasztalatunk nem volt, és tökéletes volt amit csinált...először megölelt, adott egy puszit a vállamra...majd puszikat adott az államra, a homlokomra, a szám sarkára, és csak aztán csókolt meg miután ezeket viszonoztam, ergo biztos lehetett benne hogy énis akarom...utána egy nagyon finom lágy csókot kaptam amit soha nem fogok elfelejteni <3 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!